Bigjigs Toys Dřevěné kostky ANIMALS

Bigjigs Toys Dřevěné kostky ANIMALS

Bigjigs Toys Dřevěné kostky ANIMALS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 337 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné kostky ANIMALS - popis produktu

Chcete svým dětem pořídit kostky, se kterými si užijí spoustu zábavy a vydrží si s nimi hrát dlouhé chvíle? Pak musíte vsadit nejen na správný typ, ale především se soustředit na vzhled. Sáhněte po moderních dřevěných kostkách Animals, které nabízí spoustu zábavy. Každá kostka disponuje vlastním vzorem a dohromady z nich děti mohou složit šest různých obrázků lesních zvířátek. Každou kostku otočí děti tak, jak potřebují. Vhodné pro všechny děti od 6 měsíců. Na výrobu se využívají kvalitní a pevné materiály. Jde o FSC dřevo. Tento FSC certifikát zaručuje, že dřevo bylo vytěženo legálně, pochází z lesů, kde se o stromy starají šetrně a způsobem, který není škodlivý, s ohledem na všechny enviromentální a sociální požadavky. Kostky si děti mohou užívat nejen doma, ale můžete díky praktické desce vzít kamkoliv na cesty. Pomáhají rozvíjet jemnou motoriku, úchopy, dětskou trpělivost, kreativitu a soustředění. Specifikace produktu: Vhodné od 6 měsíců Motiv lesních zvířátek FSC dřevo

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je FSC dřevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné kostky ANIMALS lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je FSC dřevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení FSC dřevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné kostky ANIMALS - parametry produktu

MateriálFSC dřevo
TypKostky
Vhodné od6 měsíců
Hloubka11,7 cm
Šířka11,7 cm
Výška4,8 cm
KategorieHračky, Kostky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Dřevěné kostky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálFSC dřevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné kostky ANIMALS - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné kostky ANIMALS - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné kostky ANIMALS - jak nakoupit nejvýhodnější?