Bigjigs Toys Hra házení polštářky MEADOWS

Bigjigs Toys Hra házení polštářky MEADOWS

Bigjigs Toys Hra házení polštářky MEADOWS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 449 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Hra házení polštářky MEADOWS - popis produktu

V dnešním rychlém tempu života hledáme způsoby, jak strávit kvalitní čas s dětmi i rodinou zároveň. Házecí polštářky Meadows jsou tím pravým způsobem, jak si vytvořit vzpomínky plné smíchu a radosti. Tato zábavná klasická hra oslovuje lidi všeho věku a přináší do každodenní rutiny nádech lehkosti a spontánnosti. Prohoďte polštářky přes otvory a sledujte, jak získáváte body. Bez ohledu na to, zda hrajete sami nebo v týmech, házení polštářků se stává zábavným a soutěživým zážitkem. Každý hod je jako malé dobrodružství plné vzrušení, ať už máte v ruce polštářek poprvé nebo jste profíkem! V balení naleznete 6 měkkých a bezpečných polštářků, které se snadno chytají a hodí. Hrací plocha s bodováním dodává hře strukturu a soutěživý prvek. Výhoda této hry spočívá nejen v její zábavnosti, ale také v tom, že je snadno přenosná a může být hrána kdekoliv, od zahrady po obývací pokoj. Házecí polštářky nejsou jen hra, jsou to chvíle sdílené radosti a pohody s vašimi dětmi. Od 3 let mohou malí hráči zapojit svou kreativitu do této hry, ať už jsou doma nebo na venkovním pikniku. Takže vezměte polštářky, najděte vhodné místo a buďte připraveni na nezapomenutelný zážitek plný smíchu a radosti ještě dnes! Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Vhodné od 3 let Hra pro všechny věkové kategorie

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, Látka, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Hra házení polštářky MEADOWS patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, Látka, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Hra házení polštářky MEADOWS - parametry produktu

Hmotnost0,65 kg
MateriálLátka, Dřevo
Počet dílů7
TypHry a hlavolamy, Motorická hračka
Vhodné od3 let
Hloubka10,7 cm
Šířka34 cm
Výška22,5 cm
Hmotnost0.65 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Házená
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, Látka
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Hra házení polštářky MEADOWS - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Hra házení polštářky MEADOWS - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Hra házení polštářky MEADOWS - jak nakoupit nejvýhodnější?