Bigjigs Toys Dřevěná logická hra LOG

Bigjigs Toys Dřevěná logická hra LOG

Bigjigs Toys Dřevěná logická hra LOG

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 364 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěná logická hra LOG - popis produktu

Chcete své děti zabavit nejen doma, ale také například na cestách nebo na návštěvách? Toužíte jim nabídnout moderní hračky, které jim pomohou rozvíjet jejich jemnou motoriku, logické uvažování, soutěživost a celkově jim pomoci v rozvoji? Klasická hra LOG nabízí zatěžkávací zkouškou v oblasti inteligentního myšlení a strategií, které musí děti vytvářet. Cílem celé hry je uhodnout kombinace čtyř barevných kolíčků protivníka. Ovšem pozor, máte jen omezený počet šancí! Jde o příjemnou zábavnou a logickou hru, která je vhodná nejen na domácí hraní, ale také jako pomůcka pro cestování. Můžete si vybrat z několika pravidel a stupňů obtížnosti, takže se děti budou učit v závislosti na tom, co už zvládly. Obsahuje osm barev kolíčků, cca po 15 - 17 kusech z každého barevného provedení. Vše v pevné krabičce, vyrobeno z kvalitního a odolného dřeva, vše vyhovuje současným evropským bezpečnostním normám. Děti rozvíjí motoriku, koordinaci pohybů, rozlišují tvary, procvičují logické uvažování. Specifikace produktu: Vyrobeno ze dřeva Podpora logického uvažování Vhodné od 3 let

Produkt Bigjigs Toys Dřevěná logická hra LOG patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěná logická hra LOG - parametry produktu

MateriálDřevo
TypHry a hlavolamy, Společenské hry
Vhodné od3 let
Hloubka18,5 cm
Šířka28 cm
Výška4 cm
Hmotnost0.75 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěná logická hra LOG - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěná logická hra LOG - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěná logická hra LOG - jak nakoupit nejvýhodnější?