Bigjigs Toys Sada magnetek farma LOLIPO vícebarevné

Bigjigs Toys Sada magnetek farma LOLIPO vícebarevné

Bigjigs Toys Sada magnetek farma LOLIPO vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 293 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Sada magnetek farma LOLIPO vícebarevné - popis produktu

Hledáte zábavný způsob, jak rozvíjet kreativitu a dovednosti vašich dětí? Sada magnetek s motivem farmy je tím pravým řešením! Tyto magnetky přinesou hodiny zábavy a zároveň podpoří důležitý vývojový proces vašich malých objevitelů. Magnetky jsou více než jen hračkou. Pomáhají rozvíjet obratnost a koncentraci u dětí. Když si děti vytvářejí různé obrázky a scény pomocí magnetek, pracují s různými tvary, barvami a vzory, posiluje to jejich jemnou motoriku a kognitivní schopnosti. Farmový motiv magnetek přináší svět venkovského života přímo do vašeho domova. Vaše děti budou moci vytvářet své vlastní farmářské příběhy a scény. Magnetky mohou zdobit magnetickou tabuli, lednici nebo jakoukoli jinou magnetickou plochu. Jsou ideálním nástrojem pro rozvoj představivosti a tvořivosti. Vaše dítě si zaslouží jen to nejlepší, a to je přesně to, co naše magnetky nabízejí. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které jsou odolné a zároveň bezpečné pro vaše děti. Magnetky jsou sbaleny v dřevěné krabičce, což znamená, že je můžete snadno uložit a udržovat v pořádku na psacím dětském stolku. Krabička je také skvělým způsobem, jak magnetky přenášet a uchovávat, pokud cestujete nebo jste na návštěvě. Specifikace produktu: Vhodné od 3 let Dřevěné zpracování Sada obsahuje: 35 kusů magnetek Krabičku

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, kov, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Sada magnetek farma LOLIPO vícebarevné lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Sada magnetek farma LOLIPO vícebarevné - parametry produktu

Hmotnost0,31 kg
MateriálDřevo, Kov
Šířka magnetky6 cm
TypMagnetky
Vhodné od3 let
Výška magnetky5 cm
Hloubka2,8 cm
Šířka15 cm
Výška18 cm
Hmotnost0.31 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, kov
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Sada magnetek farma LOLIPO vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Sada magnetek farma LOLIPO vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Sada magnetek farma LOLIPO vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?