Bigjigs Toys Vkládací edukativní puzzle FARMA vícebarevná

Bigjigs Toys Vkládací edukativní puzzle FARMA vícebarevná

Bigjigs Toys Vkládací edukativní puzzle FARMA vícebarevná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Vkládací edukativní puzzle FARMA vícebarevná - popis produktu

Rozvíjejte slovní zásobu a dovednosti vašich dětí pomocí pestrobarevného dřevěného puzzle Farma! Tato hra nejen posiluje schopnost rozpoznávání tvarů, barev a obrázků, ale také pomáhá dětem ve vytváření a utvrzování slov. Každý masivní dřevěný dílek puzzle byl navržen s ohledem na pohodlí malých rukou, umožňující snadné zvedání, uchopování a prozkoumávání. Hra s tímto dřevěným puzzle nejen podporuje rozvoj zručnosti, smyslových dovedností a koncentrace u dětí, ale také nabízí edukativní hodnotu díky potiskům obrázků nebo barev na jednotlivých dílcích. Vyrobeno z kvalitních, odpovědně získaných materiálů, splňuje nejnovější evropské bezpečnostní normy. Tato sada navíc obsahuje 4 velké dílky puzzle s úchyty, což dětem usnadňuje manipulaci s nimi a posiluje jejich dovednosti. Specifikace produktu: Kvalitní dřevěné zpracování Velké díly s úchyty S motivem farmy

Produkt Bigjigs Toys Vkládací edukativní puzzle FARMA vícebarevná patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Vkládací edukativní puzzle FARMA vícebarevná - parametry produktu

Hmotnost0,26 kg
MateriálDřevo
TypPuzzle, Edukační hračky
Vhodné od12 měsíců
Hloubka19,8 cm
Šířka19,8 cm
Výška3 cm
Hmotnost0.26 kg
KategorieHračky, Puzzle, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Vkládací edukativní puzzle FARMA vícebarevná - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Vkládací edukativní puzzle FARMA vícebarevná - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Vkládací edukativní puzzle FARMA vícebarevná - jak nakoupit nejvýhodnější?