Bigjigs Toys Eko lopatka PADDLE růžová

Bigjigs Toys Eko lopatka PADDLE růžová

Bigjigs Toys Eko lopatka PADDLE růžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 71 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Eko lopatka PADDLE růžová - popis produktu

Hledáte pro své děti zajímavou hračku, která se jim bude líbit, vyhrají si s ní a zároveň je může něčemu novému naučit? Milují vaše děti práci na zahradě, když jim něco roste přímo pod rukama? Pak by jim neměla chybět Eko lopatka Paddle v příjemně růžové barvě. Lopatka je vhodná pro všechny malé zahradníky a to od 18 měsíců. Velmi snadno se udržuje a děti si s ní mohou užít mnoho zábavy, která je může naučit i spoustě nových věcí. Je to velká zábava! Jde o ekologickou lopatku, která je vyrobená z pšeničných vláken. Ty se svými vlastnostmi podobají plastu, ale na výrobu jsou o mnoho víc šetrnější k naší planetě. Rukojeť je dobře tvarovaná, aby byla vhodná i pro dětské ručky. Vhodná nejen na zahradu, ale také například na pláž. Je možné ji vzít zkrátka kamkoliv. Specifikace produktu: Vhodné od: 18 měsíců Vyrobeno z pšeničných vláken

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Pšeničná vlákna, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Eko lopatka PADDLE růžová patří do skupiny produktů Hračky na zahradu, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, je vyroben z materiálu Pšeničná vlákna, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hry na zahradě od značky Bigjigs Toys, materiál je Pšeničná vlákna, naleznete ho u prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Eko lopatka PADDLE růžová - parametry produktu

MateriálPšeničná vlákna
Vhodné od18 měsíců
Hloubka3,5 cm
Šířka20,5 cm
Výška6 cm
Hmotnost0.20 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Hračky na zahradu, Hry na zahradě
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálPšeničná vlákna
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Eko lopatka PADDLE růžová - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Eko lopatka PADDLE růžová - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Eko lopatka PADDLE růžová - jak nakoupit nejvýhodnější?