Bigjigs Toys Eko lopatka EGGSHELL zelená

Bigjigs Toys Eko lopatka EGGSHELL zelená

Bigjigs Toys Eko lopatka EGGSHELL zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 79 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Eko lopatka EGGSHELL zelená - popis produktu

Tato ekologická lopatka Eggshell je skvělým přírůstkem do hračkové sbírky vašich dětí. Je vyrobena z pšeničných vláken, která svými vlastnostmi připomínají plast, ale výroba této lopatky je mnohem šetrnější k naší planetě. Lopatka se velmi snadno čistí a udržuje, a rukojeť je navržena tak, aby byla snadno uchopitelná malými dětskými ručičkami. Její kompaktní velikost z ní dělá ideální společníka na pláž nebo do zahrady. Tato lopatka není pouze zábavnou hračkou, ale také podporuje koordinaci pohybů a dovedností vašich dětí, a to vše s ohledem na životní prostředí. Specifikace produktu: Zelené provedení Vhodná na zahradu i do písku Kvalitní eko zpracování

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Pšeničná vlákna, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Eko lopatka EGGSHELL zelená patří do skupiny produktů Hračky na zahradu, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, je vyroben z materiálu Pšeničná vlákna, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hry na zahradě od značky Bigjigs Toys, materiál je Pšeničná vlákna, naleznete ho u prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Eko lopatka EGGSHELL zelená - parametry produktu

MateriálPšeničná vlákna
Vhodné od18 měsíců
Hloubka20,5 cm
Šířka6 cm
Výška3,5 cm
KategorieZelenina, Hračky, Hračky pro děti, Hračky na zahradu, Hry na zahradě
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálPšeničná vlákna
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Eko lopatka EGGSHELL zelená - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Eko lopatka EGGSHELL zelená - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Eko lopatka EGGSHELL zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?