Bigjigs Toys Vkládací puzzle TRANSPORT vícebarevné

Bigjigs Toys Vkládací puzzle TRANSPORT vícebarevné

Bigjigs Toys Vkládací puzzle TRANSPORT vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Vkládací puzzle TRANSPORT vícebarevné - popis produktu

Vítejte ve světě zábavy a vzdělávání, kde děti mohou prozkoumávat vše možné a učit se hravou formou. Vkládací puzzle Transport je hračka, která nabízí mnohem více, než na první pohled naznačuje. Tato zábavná hračka sestává z pestrobarevných dřevěných dílků, které musí být správně přiřazeny na základní desku. Tato jednoduchá činnost, kdy dítě spojuje tvary a barvy, je klíčovým prvkem ve vývoji jeho schopnosti rozpoznávat, pojmenovávat a porozumět světu kolem sebe. Potisk na základní desce obsahuje obrázky a barvy, které pomáhají procesu učení a dodávají hračce vzdělávací hodnotu. Děti rozvíjejí slovní zásobu, když se učí pojmenovávat různé dopravní prostředky. A právě toto je způsob, jak podnítit jejich myšlení a kreativitu. Puzzle zároveň posiluje jemnou motoriku a koordinaci dětí, protože se snaží správně umístit dílky na správná místa. To pomáhá dětem rozvíjet dovednosti shody a soustředění, které jsou pro jejich budoucí učení klíčové. Základní deska je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, což zajišťuje její trvanlivost a bezpečnost. Hračka rovněž plně splňuje současné evropské bezpečnostní normy. Dejte svému dítěti ten nejlepší start do světa učení s tímto dřevěným puzzle dopravy Transport! Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Kvalitní zpracování Sada obsahuje: 4 dílky dopravy Základní desku

Produkt Bigjigs Toys Vkládací puzzle TRANSPORT vícebarevné lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Vkládací puzzle TRANSPORT vícebarevné - parametry produktu

Hmotnost0,26 kg
MateriálDřevo
TypMotorická hračka, Puzzle
Vhodné od12 měsíců
Hloubka19,8 cm
Šířka19,8 cm
Výška3 cm
Hmotnost0.26 kg
KategorieHračky, Puzzle, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Vkládací puzzle TRANSPORT vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Vkládací puzzle TRANSPORT vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Vkládací puzzle TRANSPORT vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?