Bigjigs Toys Dřevěné oblékací puzzle GIRLS

Bigjigs Toys Dřevěné oblékací puzzle GIRLS

Bigjigs Toys Dřevěné oblékací puzzle GIRLS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 445 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné oblékací puzzle GIRLS - popis produktu

Chcete pro své děti pořídit novou hračku, která je bude nejen bavit, ale také je něco nového naučí. Nabídněte jim puzzle, které je vždycky sázkou na jistotu. Jednotlivé dílky dětem pomohou v rozvoji a jejich radost, když celé puzzle složíte, je nezměrná. Co však, když se dětem dostane do ruky dřevěné oblékací puzzle Girls? Vznikne velká spousta zábavy, které si oblíbí nejen holčičky. Vhodné od jednoho roku a dětská kreativita a fantazie se dostane do nových rozměrů. Je to jednoduché, dostanete sadu, ve které najdete celkem deset dílků. Jednoduše můžete dřevěné panence měnit oblečení a připravit tak zajímavé a neotřelé kousky, které doslova svádí ke hře. Jednotlivé díly jsou vyrobeny z kvalitního a odolného materiálu - ze dřeva. Hračka je vhodná od jednoho roku a skvěle pomůže rozvíjet smyslové vjemy, pomáhá základnímu úchopu, rozvíjí u dětí jemnou motoriku, zručnost, trpělivost, soustředění a další dovednosti. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Kvalitní zpracování 10 dílků v balení

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné oblékací puzzle GIRLS patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné oblékací puzzle GIRLS - parametry produktu

MateriálDřevo
Tloušťka puzzle2 cm
TypMotorická hračka, Edukační hračky, Puzzle
Vhodné od12 měsíců
Šířka36 cm
Výška25 cm
Hmotnost0.67 kg
KategorieHračky, Puzzle, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné oblékací puzzle GIRLS - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné oblékací puzzle GIRLS - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné oblékací puzzle GIRLS - jak nakoupit nejvýhodnější?