Bigjigs Toys Vkládací puzzle včela HERBA

Bigjigs Toys Vkládací puzzle včela HERBA

Bigjigs Toys Vkládací puzzle včela HERBA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 211 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Vkládací puzzle včela HERBA - popis produktu

Ve světě dětí se každý den odehrávají úžasné příběhy a objevy. A co kdybychom mohli těmto malým dobrodruhům přinést ještě více radosti a učení? Vkládací puzzle Herba je klíčem k otevření dveří do fascinujícího světa vývojových cyklů, kde se vejce proměňuje ve včelky. Toto čtyřvrstvé puzzle není pouhým zdrojem zábavy, ale také vzdělávacím nástrojem, který dětem přibližuje zázraky přírody. Každá vrstva tvoří jedno z etapových stádií vývoje a děti mohou sledovat, jak z jedné podoby vzniká něco zcela odlišného. Složení každého dílku je jako vstup do tajemného světa, kde se otevírají dveře do pochopení a učení. S 6 díly skládačky a robustní čtyřvrstvou základnou je toto puzzle navrženo tak, aby bylo snadné pro uchopení a odolné vůči běžným radostem a dobrodružstvím dětského života. Výroba z kvalitních materiálů ze zodpovědných zdrojů zdůrazňuje nejen důležitost udržitelnosti, ale také závazek k bezpečí dětí, což splňuje evropské bezpečnostní standardy. Každé složení tohoto vkládacího puzzle není jen hrou, ale i příležitostí k otevření dialogu o kráse a složitosti přírody. Ať už jsou děti doma, ve škole nebo venku, tato hračka přináší radost a příležitost učit se přirozeně a hravě. Specifikace produktu: Vrstvené puzzle Motiv včely Kvalitní dřevěné zpracování

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Vkládací puzzle včela HERBA lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Vkládací puzzle včela HERBA - parametry produktu

Hmotnost0,4 kg
MateriálDřevo
Počet dílů7
TypPuzzle, Edukační hračky
Vhodné od2 let
Hloubka15 cm
Šířka15 cm
Výška1,6 cm
Hmotnost0.40 kg
KategorieHračky, Puzzle, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Vkládací puzzle včela HERBA - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Vkládací puzzle včela HERBA - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Vkládací puzzle včela HERBA - jak nakoupit nejvýhodnější?