Bigjigs Toys Vkládací puzzle domácí zvířátka RETU vícebarevné

Bigjigs Toys Vkládací puzzle domácí zvířátka RETU vícebarevné

Bigjigs Toys Vkládací puzzle domácí zvířátka RETU vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Vkládací puzzle domácí zvířátka RETU vícebarevné - popis produktu

Vkládací puzzle Retu přináší dětem nejen zábavu, ale také vzdělání! Obsahuje čtyři rozpoznatelná domácí zvířata - kachnu, králíka, kočku a psa. Hráči se budou muset podívat na vodítko ve spodní části hádanky, aby určili, který dřevěný kousek patří do které pozice. Dřevěné dílky jsou navíc opatřeny úchytem, což usnadňuje malým rukám zvedání, uchopování, zkoumání a vkládání. Tato velkoryse rozměrná skládačka nejenže pomáhá rozvíjet slovní zásobu, ale také podporuje děti při paměťových cvičeních, když rozpoznávají tvary, barvy a obrázky. Navíc se skládáním hádanky rozvíjejí zručnosti, odpovídající schopnosti a schopnost soustředění. Dřevěné puzzle Retu je vytištěno s obrázky a barvami, které podporují proces učení a zvyšují vzdělávací hodnotu. Tato hra obsahuje 4 dílky a představuje skvělý způsob, jak podporovat rozvoj komunikace, zručností a soustředění u dětí. Specifikace produktu: Kvalitní dřevěné zpracování S motivy zvířátek Vhodné od 12 měsíců

Produkt Bigjigs Toys Vkládací puzzle domácí zvířátka RETU vícebarevné patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Vkládací puzzle domácí zvířátka RETU vícebarevné - parametry produktu

Hmotnost0,25 kg
MateriálDřevo
TypPuzzle, Motorická hračka
Vhodné od12 měsíců
Hloubka19,8 cm
Šířka19,8 cm
Výška3 cm
Hmotnost0.25 kg
KategorieHračky, Puzzle, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Vkládací puzzle domácí zvířátka RETU vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Vkládací puzzle domácí zvířátka RETU vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Vkládací puzzle domácí zvířátka RETU vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?