Bigjigs Toys Vkládací puzzle s motýlem HERBA

Bigjigs Toys Vkládací puzzle s motýlem HERBA

Bigjigs Toys Vkládací puzzle s motýlem HERBA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 211 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Vkládací puzzle s motýlem HERBA - popis produktu

Ve světě dětí existuje kouzlo objevování a učení se, a co může být lepším průvodcem tímto světem než nové vkládací puzzle Herba, které nejen poskytne zábavu, ale také nabízí cennou vzdělávací zkušenost. To je přesně to, co přináší toto nové puzzle, kde každá vrstva odhaluje nový aspekt fascinujícího vývojového cyklu. Složení tohoto puzzle je jako malá cesta do přírody, kde se děti mohou setkat s tajemstvím, jak se kukla proměňuje v nádherného motýla. Každá ze čtyř vrstev odpovídá určitému stádiu vývoje, a když se dílky spojí, děti mohou sledovat, jak se před jejich očima rodí nový život. S 6 díly skládačky a robustní čtyřvrstvou základnou není toto puzzle jen zábavné, ale také odolné a vhodné pro malé ruce. Každý kousek je navržen s ohledem na bezpečnost a udržitelnost, v souladu s evropskými bezpečnostními normami. Tímto způsobem nejen poskytuje dětem vzrušující dobrodružství, ale také rodičům klid, že jsou jejich malí dobrodruzi v bezpečí. To, co dělá toto puzzle opravdu výjimečným, je jeho kombinace zábavy a vzdělání. Každé složení je nejen akt zábavy, ale také příležitost pro děti naučit se něco nového a objevit tajemství přírody. Ať už je to v obýváku nebo venku na zahradě, toto puzzle přináší radost a učení se do každodenního života každého malého objevitele. Specifikace produktu: Kvalitní dřevěné zpracování Čtyřvrstvá základna a 6 dílů skládačky Pestrobarevný design

Produkt Bigjigs Toys Vkládací puzzle s motýlem HERBA patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Vkládací puzzle s motýlem HERBA - parametry produktu

Hmotnost0,4 kg
MateriálDřevo
Počet dílů7
TypPuzzle
Vhodné od2 let
Hloubka15 cm
Šířka15 cm
Výška1,6 cm
Hmotnost0.40 kg
KategorieHračky, Puzzle, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Vkládací puzzle s motýlem HERBA - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Vkládací puzzle s motýlem HERBA - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Vkládací puzzle s motýlem HERBA - jak nakoupit nejvýhodnější?