Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SEASON 50 dílků

Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SEASON 50 dílků

Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SEASON 50 dílků

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 344 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SEASON 50 dílků - popis produktu

Hledáte vhodný kousek, který dětem do jejich království pořídíte a oni si s ním budou moci hrát celé hodiny? Takový, který bude mít také funkční využití a zároveň děti něco naučí? Tak už hledat nemusíte, přinášíme kulaté podlahové puzzle Season 50 dílků, které splňuje všechno, co od něj čekáte. Je možné ho složit na podlaze, takže děti zaujme na první dobrou a zamilují si i jejich design, kde se střídají všechna čtyři roční období. Užijí si ho všechny děti od dvou let. Na výrobu puzzle se využívá kvalitní a odolný materiál - dřevo, které odolává každodennímu využívání a všemožným dětským hrám. Pestré a syté zbarvení zaujme na první pohled. Je navrženo tak, aby zaujalo a vše vyhovuje současným evropským bezpečnostním normám. V balení najdete celkem 50 dílků a děti naučí samostatně si hrát, trénují motoriku, úchopy, podporují logické přemýšlení a uvažování. Specifikace produktu: Vhodné od 2 let Kvalitní zpracování V sadě 50 dílků

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SEASON 50 dílků patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SEASON 50 dílků - parametry produktu

MateriálDřevo
TypPuzzle
Vhodné od2 let
Hloubka0,5 cm
Šířka39,4 cm
Výška39,4 cm
Hmotnost0.50 kg
KategorieHračky, Puzzle, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SEASON 50 dílků - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SEASON 50 dílků - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SEASON 50 dílků - jak nakoupit nejvýhodnější?