Tato učebnice je určena učebním oborům kuchař, číšník a gastronomii na středních odborných učilištích. Jejím cílem je vštípit žákům praktické jazykové dovednosti potřebné ve styku s hostem a seznámit je se základy německé gramatiky. Obsahuje: 27 lekcí stručný
Kniha Etiketa stolování: O dobrých mravech a gastronomii:Recepty nejtnámějších českých šéfkuchařů | | Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témata, která se týkají každého z nás
Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána
Slovník je určený všetkým záujemcom o gastronómiu, najmäštudentom hotelových škôl a odborných učilíšť, kuchárom ačašníkom, ktorí pracujú, či majú záujem pracovať v oblastireštauračných služieb v nemecky hovoriacich krajinách.Nechýba ani konverzácia, do ktorej sme
Publikace obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu jsou cvičení, ve kterých se žáci naučí aplikovat teorii na příkladech z praxe při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení. Praktická část obsahuje hotelový
Zástěra Zástěra kovář:Pro milovníky gastronomie je připravena stylová zástěra DIVJA. Tato nenahraditelná pomůcka se uchytí za krkem a představuje spolehlivou ochranu před zašpiněním oblečení. Povedená zástěra pro muže padne každému šikovnému kuchaři. Zajímavé
V oblasti hotelnictví a gastronomie jsou servírovací vozíky pro mnoho zaměstnanců stálým pomocníkem. Ať už jde o sklízení nádobí, přepravu nápojů do minibaru či mobilní použití ve spa či fitness oblastech: servírovací vozík RCBW 2 od Royal Catering je vhodný jak pro tyto,
Expert na gastronomii Royal Catering nabízí s umyvadlem RCHS-2 prvotřídní produkt a ideální řešení pro velké kuchyně, restaurace, pizzerie a rychlá občerstvení. Umyvadlo je kompletně vyrobeno z prvotřídní ušlechtilé oceli. Nerezová ocel je extrémně robustní a pevná a také
Co vlastně potřebujete, abyste vykouzlili dokonale propečený steak, lahodný rozpouštějící se kozí sýr nebo křupavý, pikantní chřest? Samozřejmě gril, dobré ingredience, rady profesionála, a hlavně chuť grilovat. Autor této kuchařky, mistr světa v grilování Oliver Sievers,
Máte food truck, stánek s občerstvením, pekárnu nebo gastronomii a chcete nabídnout něco mimořádného a výjimečného? Pak je stroj na churros RC-CMM287 značky Royal Catering přesně to pravé pro vás! S lisem na churros vytvoříte výjimečné pečivo obratem ruky, a to v nejvyšší
S elektrickou grilovací deskou ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering můžete své hosty hýčkat po celý rok lahodnými a vydatnými grilovanými specialitami. Ať už jde o šťavnaté steaky a hamburgery, ryby, omelety, tortilly nebo zeleninu, s tímto elektrickým
Kovový regál ze sortimentu potřeb pro gastronomii výrobce Royal Catering, jenž byl navržen pro komerční, průmyslové i soukromé použití, nejen poskytuje dostatek úložného prostoru, ale vyniká také mimořádně dlouhou životností. Zajišťuje pořádek a prostor v kuchyních
Otevírejte konzervy snadno a rychle! Otvírák na konzervy RCTD-4 pro potřebu vaší gastronomie od výrobce Royal Catering byl vyvinut speciálně pro profesionální použití v restauracích, kantýnách nebo velkých kuchyních. Otvírák na konzervy RCTD-4 se díky své konstrukci z
Stolní kutr RCBC-8.1 značky Royal Catering byl navržen pro použití v gastronomii a přesvědčí vás svým extrémně velkým pracovním objemem a výkonem 850 W. Tento profesionální přístroj je ideální pro sekání a současné míchání masa, zeleniny, bylin a dalších přísad,
Stolní kutr RCBC-10.1 značky Royal Catering byl navržen pro použití v gastronomii a přesvědčí vás svým extrémně velkým pracovním objemem a výkonem 1 100 W. Tento profesionální přístroj je ideální pro sekání a současné míchání masa, zeleniny, bylin a dalších přísad,
Stolní kutr RCBC-12V2 značky Royal Catering byl navržen pro použití v gastronomii a přesvědčí vás svým extrémně velkým pracovním objemem a výkonem 2200 W. Tento profesionální přístroj je ideální pro sekání a současné míchání masa, zeleniny, bylin a dalších přísad,
Stolní kutr RCBC-5V2 značky Royal Catering byl navržen pro použití v gastronomii a přesvědčí vás svým extrémně velkým pracovním objemem a výkonem 1500 W. Tento profesionální přístroj je ideální pro sekání a současné míchání masa, zeleniny, bylin a dalších přísad,
Stolní kutr RCBC-8V2 značky Royal Catering byl navržen pro použití v gastronomii a přesvědčí vás svým extrémně velkým pracovním objemem a výkonem 1500 W. Tento profesionální přístroj je ideální pro sekání a současné míchání masa, zeleniny, bylin a dalších přísad,
Stolní kutr RCMC-400W značky Royal Catering byl navržen pro použití v gastronomii a upoutá vás svým extrémně velkým pracovním objemem a výkonem 400 W. Tento profesionální přístroj je ideální pro sekání a současné míchání masa, zeleniny, bylin a dalších přísad. Díky
Stolní kutr RCBC-18V2 značky Royal Catering byl navržen pro použití v gastronomii a přesvědčí vás svým extrémně velkým pracovním objemem a výkonem 2200 W. Tento profesionální přístroj je ideální pro sekání a současné míchání masa, zeleniny, bylin a dalších přísad,
S dvojitou elektrickou grilovací deskou ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering můžete své hosty hýčkat po celý rok lahodnými a vydatnými grilovanými specialitami. Ať už jde o šťavnaté steaky a hamburgery, ryby, omelety, tortilly nebo zeleninu, s tímto
S elektrickou grilovací deskou ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering můžete své hosty hýčkat po celý rok lahodnými a vydatnými grilovanými specialitami. Ať už jde o šťavnaté steaky a hamburgery, ryby, omelety, tortilly nebo zeleninu, s tímto elektrickým
S elektrickou grilovací deskou ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering můžete své hosty hýčkat po celý rok lahodnými a vydatnými grilovanými specialitami. Ať už jde o šťavnaté steaky a hamburgery, ryby, omelety, tortilly nebo zeleninu, s tímto elektrickým
S dvojitou elektrickou grilovací deskou ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering můžete své hosty hýčkat po celý rok lahodnými a vydatnými grilovanými specialitami. Ať už jde o šťavnaté steaky a hamburgery, ryby, omelety, tortilly nebo zeleninu, s tímto
S elektrickou grilovací deskou ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering můžete své hosty hýčkat po celý rok lahodnými a vydatnými grilovanými specialitami. Ať už jde o šťavnaté steaky a hamburgery, ryby, omelety, tortilly nebo zeleninu, s tímto elektrickým
Kniha Naše Slovensko:Dejiny, folklór, gastronómia, hrady, zámky, kaštiele, rieky, jazerá, jaskyne, pohoria, regióny, pamiatky, národné parky, osobnosti
S elektrickou grilovací deskou RCPG51-M značky Royal Catering ze sortimentu potřeb pro gastronomii můžete po celý rok hýčkat své hosty lahodnými a vydatnými grilovacími specialitami. Ať už jde o šťavnaté steaky a hamburgery, ryby, omelety, tortilly nebo zeleninu, s tímto
S elektrickou grilovací deskou RCPG47-M značky Royal Catering ze sortimentu potřeb pro gastronomii můžete po celý rok hýčkat své hosty lahodnými a vydatnými grilovacími specialitami. Ať už jde o šťavnaté steaky a hamburgery, ryby, omelety, tortilly nebo zeleninu, s tímto
Teplá vitrína RCWS-120S značky Royal Catering ze sortimentu potřeb pro gastronomii je ideální pro temperování a prezentaci nejrůznějších jídel a pokrmů, jako je pizza, sendviče, pečeně nebo pečivo. Tepelná vitrína nabízí hostům v bufetu v hotelu, kavárně nebo restauraci
S dvojitou elektrickou grilovací deskou ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering můžete své hosty hýčkat po celý rok lahodnými a vydatnými grilovanými specialitami. Ať už jde o šťavnaté steaky a hamburgery, ryby, omelety, tortilly nebo zeleninu, s tímto
Expert na gastronomii Royal Catering nabízí s mycím stolem RCHS-8 ideální řešení do velkých kuchyní, restaurací, pizzerií a rychlých občerstvení. S vhodným vybavením, jako je tento robustní mycí stůl z nerezové oceli, se i neoblíbené mytí nádobí stane velikým ulehčením
Výrobník kostkového ledu z kategorie potřeb pro gastronomii výrobce Royal Catering vyrobí menší či větší kostky ledu jen za několik minut. Zteplalé limonády a vodou rozředěné koktejly budou od této chvíle minulostí. Výrobník ledu se díky kompaktní velikosti ideálně hodí
Kovový regál RCMR-1800P37 značky Royal Catering, odborníka na profesionální vybavení pro gastronomii, byl navržen pro komerční, průmyslové a soukromé použití a nabízí nejen obrovské množství úložného prostoru a stabilitu, ale zaujme také svou obzvláště dlouhou
Rohový regál RCMR-1800P48 značky Royal Catering, odborníka na profesionální vybavení pro gastronomii, byl navržen pro komerční, průmyslové a soukromé použití a nabízí nejen obrovské množství úložného prostoru a stabilitu, ale zaujme také svou obzvláště dlouhou
Profesionální digitální udírna perfektní pro gastronomii a opravdové fanoušky uzeníIdeální pro uzení teplým i studeným kouřem, ale díky provozní teplotě až 160 °C vhodná i pro pomalé grilování metodou Low and SlowDigitální udírna Bradley má v základní výbavě 4
Termín superpotravina se stal jedním z nejpopulárnějších v moderní gastronomii. Jenže co to vlastně jsou superpotraviny? Co se například skrývá pod slovem goji? Jak se dělá pudink z chia semínek? A jak s tím vším souvisí kadeřavá kapusta? V této kuchařce naleznete nejen 45
Termín superpotravina sa stal jedným z najpopulárnejších v modernej gastronómii. Čo si však pod ním vlastne predstaviť? Čo sa skrýva napríklad pod slovom goji? Ako sa robí puding z chia semienok? A ako s tým všetkým súvisí kučeravý kel? V tejto kuchárke nájdete nielen
Kovový regál RCMR-1800P42 značky Royal Catering, odborníka na profesionální vybavení pro gastronomii, byl navržen pro komerční, průmyslové a soukromé použití a nabízí nejen obrovské množství úložného prostoru a stabilitu, ale zaujme také svou obzvláště dlouhou
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti
Zákon o elektronické evidenci tržeb s praktickým komentářem pro zvládnutí problwmatikyv pěti minutách, uživatelské rady a tipy pro gastronomické provozy a ubytovacízařízení, informace o souvisejích novelách daňových zákonů.Publikace shrnuje základy k tématu elektronické
Psychologie a její uplatnění v gastronomickém provozu
Kovový regál RCMR-1800P43 značky Royal Catering, odborníka na profesionální vybavení pro gastronomii, byl navržen pro komerční, průmyslové a soukromé použití a nabízí nejen obrovské množství úložného prostoru a stabilitu, ale zaujme také svou obzvláště dlouhou
Kovový regál RCMR-1800P34 značky Royal Catering, odborníka na profesionální vybavení pro gastronomii, byl navržen pro komerční, průmyslové a soukromé použití a nabízí nejen obrovské množství úložného prostoru a stabilitu, ale zaujme také svou obzvláště dlouhou
Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti. Výživa je jedním ze základních faktorů, které mají přímý vliv na zdravotní stav každého člověka. Tuto knihu zpracoval náš přední odborník v tomto oboru a to je
Elektrická udírna perfektní pro milovníky domácího uzení i gastronomii s elektronicky řízeným generátorem kouře Ideální pro uzení teplým i studeným kouřem s max. dosažitelnou teplotou 105 °CMaximální kapacita udírny je 12 kg masaGenerátor dýmu vybavený filtrem kouře,
Koskenkorva Peach vodka první originální a dosud nejprodávanější ochucená vodka v gastronomii. Díky použití pravé broskvové šťávy chutná jako čerstvě utržená broskev. Kultovní nápoj s jemnou chutí, který si u svých milovníků vysloužil přezdívku 'Hopsinka'. | Na
Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty
Za léta totality se z hradů a zámků zemí Visegrádu vytratila vysoká gastronomie. V lepších případech v nich vznikly prohlídkové okruhy, kde jen málokdo tušil, co se kdysi podávalo na zaprášeném porcelánu, odděleného od školních zájezdů červenými špagáty. V horším
Francúzsko je krajinou gastronómie, vychutnať si miestnu kuchyňu a vína je zážitok pre zrakové i chuťové bunky. Ale Francúzsko je hrdé aj na svoju kultúru, pamiatky, prírodu a nespočetné zámky roztrúsené po malebných územiach. Obyvatelia sú aktívni športovci a ešte lepší
Škrabka na brambory výrobce Royal Catering byla vyrobena pro použití v oblasti gastronomie a ideálním způsobem se hodí do velkokapacitních kuchyní a pro cateringové služby. Zařízení oloupe během okamžiku brambory a také kořenovou zeleninu. Škrabka je vybavena jednoduchým
Vafle mají ve světě gastronomie mnoho příznivců. Jsou nadýchané, křupavé, posypané cukrem a drobným ovocem, polité javorovým sirupem nebo podávané s velkou porcí šlehačky a rozpuštěné čokolády - zaručeně potěší malé i velké. Někteří je milují k snídani, jiní
Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text Stolničení v kostce obsahuje základy společenské výchovy, vybavení a
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy,
Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu,
Steba SV 75 stříbrná | | Přeneste si špičkovou gastronomii do svého domova s vařičem SV 75 Sous-vide od společnosti Steba. Tento vařič vám umožní připravit křehký rumpsteak a další pokrmy bez větší námahy, přičemž zachovává jejich vlastní chuť, vitamíny a minerály,
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství,
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě
Těstoviny jsou jednou z nejrozmanitějších kapitol gastronomie! Není snad nikdo, kdo by je nemiloval. Naučte se s námi připravit pilíře italské kuchyně, jako jsou špagety carbonara, lasagne bolognese nebo rigatoni s gorgonzolou. Nechybí ani nápadité recepty na různé druhy
Přízračná stanice londýnského metra, orientální bazar, exotická gastronomie Balúčistánu… Josef Schovanec, muž s autismem a s doktorátem z filozofie, nás v souboru krátkých svižných textů zve na originální cestu po nejrozmanitějších zemích, o nichž díky svým
Široké využití od spojování měděných trubek po gastronomii. Snadná manipulace, rychlý start díky piezzo zapalování. Široké využití od spojování měděných trubek po gastronomii. Snadná manipulace, rychlý start díky piezzo zapalování. Orientační teplota plamene
Crush je v jazyce gastronomie kousek funkčnosti. Chcete-li zajistit svému tělu příjem kvalitního proteinu jako gurmán, Crush je přesně to, o hledáte
Crush je v jazyce gastronomie kousek funkčnosti. Chcete-li zajistit svému tělu příjem kvalitního proteinu jako gurmán, Crush je přesně to, o hledáte
Sprievodca talianskou gastronómiou a jedlami, chuťami, vônami a spomienkami, od predjedla až po dezert, ale nielen to...8 hlavných kapitol knihy, 88 receptov na chutné jedlá a nápoje, 8 tradičných značiek s dušou a srdcom v gastronómii Toto je viac ako len kuchárska kniha, je to cesta
Učebnice uvádí popis a praktické ukázky zdobení cukrářských výrobků. Přináší předlohy pro nácvik jednotlivých linií, ozdobných motivů a pásků a různých typů písma. Dále se zabývá základy kresby různých motivů včetně figury, zdobením dortů složitými tvary,
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin. | Kapitoly v knize: | | Potravinářská prvovýroba a výroba | Složení a vlastnosti
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové
V našem sortimentu pro gastronomii naleznete vhodná chladící zařízení pro každou příležitost. Chladnička RCGK-458C od Royal Catering je perfektním řešením pro chlazení vašich nápojů! Díky kapacitě 458 litrů, uzamykatelným dveřím, dvojitému prosklení a cirkulačnímu
Crush je v jazyce gastronomie kousek funkčnosti. Chcete-li zajistit svému tělu příjem kvalitního proteinu jako gurmán, Crush je přesně to, o hledáte
Sada skleněných svíček v růžové barvě je všestranně použitelná, ať už v gastronomii, jako narozeninové svíčky nebo prostě jako dekorace do domácnosti. Tato světla se vyznačují tím, že hoří rovnoměrně a lze je bez problémů znovu zapálit. Po vypálení lze sklo
Aktuálně vydaný soubor čítá 816 stran a je opět sladěn s platnou legislativou. Řada receptur je využitelných především na rautech a cateringových akcích
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb
Aktuální 8. přepracované vydání souboru „Receptury teplých pokrmů“ - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických
Jde o učebnici pro předmět nauka o výživě na středních hotelových školách. Lze ji využít i při teoretické přípravě na SOU obor kuchař-číšník. Může však posloužit i široké veřejnosti. Podává základní informace o podstatě výživy, přeměn látek a energií a
Páté, přepracované vydáníUčebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Jste zvídaví a máte rádi kvízy a hádanky? Edice Mozkovna přináší praktické brožury Kvízy a hádanky, které obohatí vaše znalosti z různých oblastí. Brožury jsou plné úkolů, které využívají fotky a ilustrace. | Díky své malé velikosti jsou Kvízy a hádanky
Druhý díl knihy se týká afrických a asijských způsobů stolování a gastronomie a seznamuje nás s tradicemi jednotlivých regionů
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Kniha, v ktorej sa 50 osobností Slovenska vyznáva zo svojho vzťahu ku gastronómii a ponúkajú netradičný pohľad na domácu kuchyňu. Osobnosti sú v knihe zastúpené portrétnou fotografiou, rozhovorom, dokumentárnymi snímkami a receptom obľúbeného jedla, vrátane jeho vizualizácie
Pro UO Cukrář, PekařStroje a zařízení pro skladování, stroje a zařízení na přípravu a zpracování těst a hmot, na zpracování korpusů a dohotovení výrobků, zařízení pro tepelnou úpravu, výrobníky zmrzlin atd
Máte food truck, stánek s občerstvením, pekárnu nebo gastronomii a chcete nabídnout něco mimořádného a výjimečného? Pak je stroj na churros RC-CMM282 značky Royal Catering přesně to pravé pro vás! S lisem na churros vytvoříte výjimečné pečivo obratem ruky, a to v nejvyšší
Robustní gastronádoba výrobce Royal Catering byla navržena pro oblast profesionální gastronomie a je vhodná pro použití v restauracích, jídelnách, rychlých občerstveních, salátových barech, kavárnách, cukrárnách, hotelech a dalších gastronomických provozech. GN nádoby se
Robustní gastronádoba výrobce Royal Catering byla navržena pro oblast profesionální gastronomie a je vhodná pro použití v restauracích, jídelnách, rychlých občerstveních, salátových barech, kavárnách, cukrárnách, hotelech a dalších gastronomických provozech. GN nádoby se
Robustní gastronádoba výrobce Royal Catering byla navržena pro oblast profesionální gastronomie a je vhodná pro použití v restauracích, jídelnách, rychlých občerstveních, salátových barech, kavárnách, cukrárnách, hotelech a dalších gastronomických provozech. GN nádoby se
Robustní gastronádoba výrobce Royal Catering byla navržena pro oblast profesionální gastronomie a je vhodná pro použití v restauracích, jídelnách, rychlých občerstveních, salátových barech, kavárnách, cukrárnách, hotelech a dalších gastronomických provozech. GN nádoby se
In unterschiedlich umfangreichen Stichworten, von der Erl uterung von Fachbegriffen bis hin zu l ngeren Artikeln, haben mehr als sechzig Experten aus Theorie und Praxis das relevante Wissen des Tourismus, der Hotellerie und Gastronomie in ber 1300 Stichw rtern erfasst. Zentrale
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a
Kniha pojednává o látkovém složení, fyzikálních a chemických vlastnostech živé hmoty, o buňce, její stavbě a rozmnožování organismů, o ontogenezi a fylogenezi, dědičnosti a její proměnlivosti. Závěr je věnován všeobecné mikrobiologii
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s
V bufetové vitríně ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering můžete mimořádně stylově servírovat ovoce, pečivo nebo různé druhy uzenin a upoutat pozornost vašich hostů. Bufetová vitrína je neuvěřitelně nenáročná na údržbu a je ideální pro catering v
Máte food truck, stánek s občerstvením, pekárnu nebo gastronomii a chcete nabídnout něco mimořádného a výjimečného? Pak je stroj na churros RC-CMM290 značky Royal Catering přesně to pravé pro vás! S lisem na churros vytvoříte výjimečné pečivo obratem ruky, a to v nejvyšší
Máte food truck, stánek s občerstvením, pekárnu nebo gastronomii a chcete nabídnout něco mimořádného a výjimečného? Pak je stroj na churros RC-CMM289 značky Royal Catering přesně to pravé pro vás! S lisem na churros vytvoříte výjimečné pečivo obratem ruky, a to v nejvyšší
Víko GN 1/9 značky Royal Catering bylo navrženo pro oblast profesionální gastronomie a je vhodné pro použití v restauracích, jídelnách, rychlých občerstveních, salátových barech, kavárnách, cukrárnách, hotelech a dalších gastronomických provozech. GN poklice slouží k
Kniha je určena pro širokou veřejnost - milovníky gastronomie (zejména ryb, zvěřiny a lesních plodů), pro cestovatelské nadšence a milovníky Severských tradic či 'vyznavače' fenoménu hygge. Recepty jsou jednoduché a suroviny jsou u nás dostupné.Severská kuchyně je považována
Máte food truck, stánek s občerstvením, pekárnu nebo gastronomii a chcete nabídnout něco mimořádného a výjimečného? Pak je stroj na churros RC-CMM285 značky Royal Catering přesně to pravé pro vás! S lisem na churros vytvoříte výjimečné pečivo obratem ruky, a to v nejvyšší
Vozík na tácy RCTW-16GN.1 od Royal Catering byl navržen na profesionální provoz v gastronomii a nabízí širokou škálu možností využití. Ať už ve velké kuchyni, kantýně, nemocnici nebo pekárně – všude tam vám tento vozík z ušlechtilé oceli značky Royal Catering usnadní
Zástěra Zástěra číšník:Toho, kdo si libuje v kulinářských dovednostech, jistě potěší zástěra DIVJA. Tato nepostradatelná pomůcka s uchycením v pase ochrání oblečení před nechtěným zašpiněním během přípravy jídel. Zástěra pro muže bude skvělou volbou pro
Potřebujete zajistit palety pro přepravu nebo svázat velké kontejnery? S dávkovačem fólie od MSW je to hračka! Držíte ji pevně v ruce a během okamžiku omotáte strečovou fólií vše, co se nesmí při přepravě rozpadnout. Tímto způsobem zarovnáte fólii tak, jak
V litinové pánvi wok RCWK-D32C z kategorie potřeb pro gastronomii můžete snadno připravovat všechny asijské pokrmy. Ať jste profesionál v restaurační kuchyni nebo vášnivý hobby kuchař, koupí vysoce kvalitního nádobí značky Royal catering získáte kuchyňské příslušenství
Termonádoba z ušlechtilé oceli je určena pro bezpečnou a nekomplikovanou přepravu teplých či studených jídel a nápojů. Výrobce Royal Catering – Váš specialista na gastronomické vybavení – navrhl tuto nerezovou termonádobu speciálně pro luxusní gastronomické provozy, jako
Vlastníte bublinkový vaflovač RCWM-1400-B od společnosti Royal Catering a chcete vyrábět co největší množství vaflí, třeba i z různých druhů těsta? Pak byste si měli k vašemu vaflovači pořídit přídavnou pečící desku RCWM-BWMP z nabídky gastronomického vybavení od Royal
S mobilním termo zásobníkem na nápoje ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering budete mít k dispozici vždy a všude horké a studené nápoje po dlouhou dobu. Káva nebo svařené víno lze stejně jako pivo nebo domácí limonády udržovat při stejné teplotě po dobu
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční
Držák na ručníky ze sortimentu vybavení hotelů značky physa nabízí ideální řešení pro dobře přístupné umístění ručníků nebo sušení prádla v malých místnostech. Navzdory malým rozměrům poskytují 4 tyče dostatečný prostor - na robustní konstrukci rychle uschnou i