Nejnižší cena za posledních 45 dní: 180 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Produkt Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková popisuje EAN kód 9788071689522.
Kategorie | Knihy |
EAN | 9788071689522 |
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a
Publikace opatřené barevnými ilustracemi jsou sestaveny tak, aby u dětí vzbuzovaly potřebu ptát se, ale i hledat odpovědi v knize
2. díl učebnice matematiky pro 2. ročník ZŠ. Učebnice byly před vydáním ověřovány na školách. Učivo je metodicky, didakticky i myšlenkově propojené a cyklicky procvičované. Zpracování umožňuje diferencovaný přístup k žákům s rozdílnou kvalitou znalostí
Učebnice hospodářského zeměpisu, ve které základní bloky učiva (regionální a globální geografi cké aspekty světové ekonomiky) nejsou zpracovány jako samostatné části, ale jejich obsah je integrován v rámci všech tematických celků. V úvodu se nachází politická a
Látka v učebnici slohu pro 2. stupeň základních škol je tradiční, pojetí výuky je však nové. Autorka klade důraz na tvořivý přístup nejen žáků, ale i učitelů. Přináší řadu inspirativních námětů k samostatnému řešení úloh i pro vyslovení životních postojů
Pracovní sešit je plný rozmanitých úkolů a pomáhá žákům k ověřování a upevňování učiva
Publikace doplňuje řadu učebnic Písemná a elektronická komunikace 1 a 2. Obsahuje texty určené pro zvyšování přesnosti a rychlosti psaní na klávesnici, texty opatřené korekturními znaménky pro nácvik korektury a jako novinku cvičení zaměřená na ovládání funkčních
Učebnice navazuje na první díl Ošetřovatelství a předává žákům informace potřebné k tomu, aby byli schopni správně se rozhodovat a na patřičné úrovni poskytovat nemocným základní odbornou ošetřovatelskou péči. Má schvalovací doložku MŠMT
Druhý díl oblíbené řady učebnic chemie, která vyčerpávajícím způsobem zpracovává učivo chemie základní školy. Je přehledná, vybavená bohatým obrazovým materiálem, doplněná chemickými tabulkami a slovníčkem nejdůležitějších pojmů. K učebnici si zdarma můžete
Učebnice navazuje na Čtení pro prvňáčky 1 a je určena pro druhé pololetí v první třídě. Má sloužit k upevňování čtenářských dovedností. Krátké texty a básně respektují potřeby a zájmy dětí a obsahem jsou prvňáčkům blízké. Texty jsou doplněné řadou úkolů
Učebnice chemie pro 9. ročník ZŠ. Druhý díl oblíbené řady učebnic chemie, která vyčerpávajícím způsobem zpracovává učivo chemie základní školy. Je přehledná, vybavená bohatým obrazovým materiálem, doplněná chemickými tabulkami a slovníčkem nejdůležitějších
První ze čtyř dílů řady procvičovacích diktátů a pravopisných cvičení klade důraz na hravost a formou zajímavých cvičení vybízí žáky k aktivitě. Obsahuje úryvky textů známých spisovatelů a básníků pro děti. Každá publikace obsahuje klíč. Zaměřuje se na: tvrdé
Druhá ze dvou učebnic, jejichž cílem je vést žáky ke zdravému životnímu stylu, k odpovědnému partnerství i rodičovství a pomáhat jim projít snadněji dospíváním. První díl je určen pro 6. a 7. ročník ZŠ, druhý pro 8. a 9. r. ZŠ. K dvoudílné řadě učebnic lze využít
Učebnice je součástí řady, ve které autorky vycházejí z klasických metod výkladu a používají přitom moderní prvky – hádanky, křížovky apod. Je bohatě barevně ilustrovaná. Předností řady je propojenost výkladu gramatiky a slohu, což vede k rozvíjení komunikativních
Učebnice je součástí řady, ve které autorky vycházejí z klasických metod výkladu a používají přitom moderní prvky – hádanky, křížovky apod. Je bohatě barevně ilustrovaná. Předností řady je propojenost výkladu gramatiky a slohu, což vede k rozvíjení komunikativních