Nejnižší cena za posledních 45 dní: 190 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Produkt Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková má přiřazen EAN kód 9788073731144.
Kategorie | Knihy |
EAN | 9788073731144 |
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a
Publikace opatřené barevnými ilustracemi jsou sestaveny tak, aby u dětí vzbuzovaly potřebu ptát se, ale i hledat odpovědi v knize
V učebnici pro 6. ročník najdete tato témata: desetinná čísla, úhel, osová souměrnost, dělitelnost přirozených čísel, trojúhelník, tělesa
S využitím přístupných metod aktivního poznávání uvádí autoři žáky do hlavních ekosystémů naší přírody – do lesa, k rybníku, na louky a pole. Seznamují je s organismy, které v nich žijí (od nejjednodušších až po složitější v souladu s jejich systematickým
Pracovní sešit je plný rozmanitých úkolů, které podněcují aktivitu žáků a pomáhají k ověřování a upevňování učiva
Učebnice má pomoci rozšířit poznatky spojené s pěstováním pokojových rostlin a zeleniny, seznámit s aranžováním rostlin, s pěstováním léčivých rostlin, se základy ovocnářství a také s ochranou životního prostředí
Povinností ředitelů škol je zajistit, aby žáci posledních ročníků základních škol byli zasvěceni do problematiky volby povolání a trhu práce. K tomuto účelu může velice dobře posloužit uvedená učebnice, opatřená schvalovací doložkou MŠMT. Ve druhém, upraveném