Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 180 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková - popis produktu

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Produkt Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková je označen EAN kódem 9788073730321.

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková - parametry produktu

KategorieKnihy
EAN9788073730321

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková - historie ceny a dostupnosti

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková - další zajímavé produkty

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková - jak nakoupit nejvýhodnější?