Bigjigs Toys Vkládací puzzle SAFARI vícebarevné

Bigjigs Toys Vkládací puzzle SAFARI vícebarevné

Bigjigs Toys Vkládací puzzle SAFARI vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Vkládací puzzle SAFARI vícebarevné - popis produktu

Vstupte s puzzle Safari do světa poznávání, dovedností a zábavy spolu s vašimi malými dobrodruhy! Jakmile všechny dílky skládačky najdou své místo, vytvoří se živý obrázek safari, kde všechny zvířata prozkoumávají své okolí. Tato dřevěná skládačka je skvělým nástrojem pro rozvoj slovní zásoby a rozpoznávání tvarů, barev a obrázků. Každý kousek skládačky je navržen s ohledem na pohodlí malých rukou - obsahuje praktický úchyt, který usnadňuje uchopení a manipulaci. Tato hra není jen o skládání, ale také o rozvíjení důležitých dovedností, jako jsou obratnost a koordinace ruka-oko. Vaše děti se budou nejen bavit při skládání živých obrazů, ale také si budou rozvíjet dovednosti a koncentraci. Puzzle je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které pocházejí ze zodpovědných zdrojů, a plně odpovídá současným evropským bezpečnostním normám. Přineste do hry trochu dobrodružství a učení s touto dřevěnou skládačkou Safari, která zaujme a vzdělá vaše malé objevitele! Specifikace produktu: Kvalitní dřevěné zpracování S motivem zvířatek safari Pestrobarevný design

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Vkládací puzzle SAFARI vícebarevné - parametry produktu

Hmotnost0,35 kg
MateriálDřevo
Počet dílků4
TypPuzzle, Edukační hračky
Vhodné od12 měsíců
Hloubka19,8 cm
Šířka19,8 cm
Výška3 cm
Hmotnost0.35 kg
KategorieHračky, Puzzle, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Vkládací puzzle SAFARI vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Vkládací puzzle SAFARI vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Vkládací puzzle SAFARI vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?