Bigjigs Toys Oblékací puzzle BEAR FAMILY vícebarevné

Bigjigs Toys Oblékací puzzle BEAR FAMILY vícebarevné

Bigjigs Toys Oblékací puzzle BEAR FAMILY vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 364 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Oblékací puzzle BEAR FAMILY vícebarevné - popis produktu

Představte si krásnou medvědí rodinku - pan Medvěd, paní Medvědice a jejich dvě malá medvíďata. Tyto pohádkové bytosti se staly hrdiny nejkrásnější a nejkouzelnější hračky, kterou můžete dát svému dítěti. Ovšem, tato hračka je víc než jen hračka; je to vstupní brána do světa fantazie, tvořivosti a hravosti - ano, mluvíme o oblékacím puzzle Bear family! Tato dřevěná sada je s precizností vyrobena tak, aby vydržela hraní a experimentování malých rukou. Děti se budou smát, když budou moci měnit tváře medvědů a přizpůsobovat jim různé oblečky. Fantazie má zde volný průchod a děti mohou tvořit nejrůznější příběhy, kdy pan Medvěd a jeho rodinka zkoumají les, hrají si na cestáře nebo se třeba chystají na slavnostní večeři. Tato hračka podporuje rozvoj dětské fantazie, kreativity a koordinace. Sada obsahuje paní Medvědici, pana Medvěda a dvě medvíďata, spolu s různými oblečky a doplňky, které dětem umožňují vytvářet nekonečné kombinace. Každý kousek této hračky je vyroben s ohledem na bezpečnost a kvalitu, což je pro nás prioritou. Dřevěná krabička, ve které je medvědí rodinka dodávána, zajišťuje, že hračka zůstane v pořádku až do té doby, kdy se dostanedo rukou vašich nejmenších. S touto hračkou Bear Family se vaše děti rozhodně nudit nebudou! Specifikace produktu: Vhodné od 3 let Kvalitní zpracování Sada obsahuje: 72 dílků Dřevěnou krabičku

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Oblékací puzzle BEAR FAMILY vícebarevné - parametry produktu

Hmotnost0,69 kg
MateriálDřevo
Počet dílků v sadě72
TypPuzzle, Edukační hračky
Vhodné od3 let
Hloubka14 cm
Šířka33 cm
Výška4 cm
Hmotnost0.69 kg
KategorieHračky, Puzzle, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Oblékací puzzle BEAR FAMILY vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Oblékací puzzle BEAR FAMILY vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Oblékací puzzle BEAR FAMILY vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?