Bigjigs Toys Vkládací puzzle s bagrem KIRIN

Bigjigs Toys Vkládací puzzle s bagrem KIRIN

Bigjigs Toys Vkládací puzzle s bagrem KIRIN

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 161 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Vkládací puzzle s bagrem KIRIN - popis produktu

První setkání s puzzle může být pro nejmenší pravým dobrodružstvím, a co by mohlo být lepšího než začít právě s tím vkládacím - Kirin, které představuje oblíbený bagr? Toto robustní dřevěné puzzle Kirin není jen zábavným způsobem, jak strávit čas, ale také učební pomůckou, která podporuje rozvoj důležitých dovedností. Velké dílky tohoto puzzle jsou přizpůsobeny malým ručičkám nejmenších dětí, což je ideální pro procvičování jemné motoriky. Jak malí puzzlovači skládají jednotlivé dílky, mohou pozorovat, jak se vytváří obrázek bagru, což rozvíjí jejich schopnost logického myšlení a vnímání tvarů a barev. Dřevěné puzzle je navrženo s ohledem na bezpečnost a zodpovědný přístup k životnímu prostředí. Vysoce kvalitní, zodpovědně získané materiály a netoxické barvy a laky zajišťují, že tato hračka splňuje i ty nejvyšší evropské bezpečnostní normy. Vkládací puzzle Kirin není jen o zábavě, ale také o vývoji důležitých dovedností. Děti mohou procvičovat počítání dílků od 1 do 5, což přináší další rozměr učení do této hravé činnosti. Vhodné pro děti od 12 měsíců, tato hračka představuje ideální první krok do světa skládání a objevování. Specifikace produktu: S motivem bagru Kvalitní dřevěné zpracování Kompaktní velikost pro batolata

Produkt Bigjigs Toys Vkládací puzzle s bagrem KIRIN patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Vkládací puzzle s bagrem KIRIN - parametry produktu

Hmotnost0,16 kg
MateriálDřevo
TypPuzzle
Vhodné od1,5 roku
Hloubka15 cm
Šířka15 cm
Výška1,5 cm
Hmotnost0.16 kg
KategorieHračky, Puzzle, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Vkládací puzzle s bagrem KIRIN - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Vkládací puzzle s bagrem KIRIN - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Vkládací puzzle s bagrem KIRIN - jak nakoupit nejvýhodnější?