Bigjigs Toys Oblékací puzzle MR BEAR vícebarevné

Bigjigs Toys Oblékací puzzle MR BEAR vícebarevné

Bigjigs Toys Oblékací puzzle MR BEAR vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 152 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Oblékací puzzle MR BEAR vícebarevné - popis produktu

Setkejte se s panem Medvědem! Toto dřevěné oblékací puzzle Mr Bear představuje milý pan Medvěd a jeho šatník plný různých oblečků a výrazů. Je to hračka, která nejen baví, ale také učí děti různým dovednostem, jako je třídění, slovní zásoba a motorické schopnosti. Každý kousek tohoto dřevěného puzzle je plný barev a detailů. Zahrnuje nejen různé oblečky pro pana Medvěda, ale také tváře s různými výrazy. Děti se budou moci těšit z toho, že mohou panu Medvědovi oblékat nové šaty a měnit jeho výrazy podle své fantazie. Puzzle obsahuje 18 dílků a destičku, na kterou se skládá. Tato destička slouží také jako praktické víko krabičky, které udržuje všechny dílky pohromadě a snadno přístupné. Hra s tímto puzzlem pomáhá dětem rozvíjet různé dovednosti. Třídění různých dílků oblečení a výrazů pomáhá posilovat jejich každodenní slovní zásobu a rozvíjí zručnost a koordinaci. Je to zábava, která je skvělým způsobem, jak podporovat dětský rozvoj. Materiály, ze kterých je tato hračka vyrobena, jsou vysoce kvalitní a zodpovědně zpracovaná. Všechny dílky splňují současné evropské bezpečnostní normy, což znamená, že si můžete být jisti, že vaše dítě bude mít k dispozici bezpečnou a spolehlivou hračku. Pan Medvěd je připraven na nová dobrodružství s vaším dítětem již dnes! Specifikace produktu: Vhodné od 3 let Kvalitní zpracování Sada obsahuje: 18 dílků Dřevěnou krabičku

Produkt Bigjigs Toys Oblékací puzzle MR BEAR vícebarevné patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Oblékací puzzle MR BEAR vícebarevné - parametry produktu

Hmotnost0,27 kg
MateriálDřevo
Počet dílků v sadě18
TypPuzzle, Edukační hračky
Vhodné od3 let
Hloubka14 cm
Šířka13 cm
Výška4,5 cm
Hmotnost0.27 kg
KategorieHračky, Puzzle, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Oblékací puzzle MR BEAR vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Oblékací puzzle MR BEAR vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Oblékací puzzle MR BEAR vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?