Bigjigs Toys Oblékací puzzle MRS BEAR vícebarevné

Bigjigs Toys Oblékací puzzle MRS BEAR vícebarevné

Bigjigs Toys Oblékací puzzle MRS BEAR vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Oblékací puzzle MRS BEAR vícebarevné - popis produktu

Pro všechny rodiče hledající kreativní a vzdělávací dárek pro své malé objevitele, máme tu úžasný tip! Dřevěné oblékací puzzle Mrs Bear je skvělým způsobem, jak rozvíjet dovednosti a zábavným způsobem podporovat růst vašich dětí. Toto pestré puzzle nabízí celou řadu dřevěných dílků, včetně oblečení a různých výrazů medvědice. Každý kousek se skládá na destičku, která zároveň slouží jako praktická krabička k ukládání všech dílků. Skvělý způsob, jak naučit děti třídění, zlepšit jejich slovní zásobu a posílit koordinaci. S tímto dřevěným oblékacím puzzlem se nejen vaše děti pobaví, ale budou se také rozvíjet ve více směrech. Pomáhá rozvíjet zručnost a motoriku, zatímco děti s radostí zkoumají různé kombinace oblečení a výrazů obličejů medvědice. Ať už chcete rozvíjet kreativitu vašeho dítěte, nebo hledáte zábavný a vzdělávací dárek pro narozeniny nebo Vánoce, toto dřevěné oblékací puzzle je skvělou volbou. Navíc je vyrobeno z vysoce kvalitních a zodpovědně zpracovaných materiálů, díky čemuž splňuje i nejnovější evropské bezpečnostní normy. S 18 dílky a praktickou krabičkou na ukládání je toto puzzle nejen zábavný dárek, ale také velmi praktický. Poskytuje výukový zážitek, který rozzáří oči vašich dětí a pomáhá jim v jejich kreativním vývoji. Takže pod stromeček nebo k narozeninám – toto dřevěné oblékací puzzle je jako malý poklad, který obohatí dětství vašich malých dobrodruhů. Specifikace produktu: Vhodné i na cesty Vhodné od 3 let Praktická krabička k uložení všech dílků puzzle

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Oblékací puzzle MRS BEAR vícebarevné lze nalézt mezi produkty ve skupině Kreativní hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vzdělávací hračky, je v nabídce značky Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Oblékací puzzle MRS BEAR vícebarevné - parametry produktu

Hmotnost0,27 kg
MateriálDřevo
Počet dílků v sadě18
TypPuzzle, Edukační hračky
Vhodné od3 let
Hloubka14 cm
Šířka13 cm
Výška4,5 cm
Hmotnost0.27 kg
KategorieDárky, Hračky, Puzzle, Dřevěné hračky, Kreativní hračky, Vzdělávací hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Oblékací puzzle MRS BEAR vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Oblékací puzzle MRS BEAR vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Oblékací puzzle MRS BEAR vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?