Bigjigs Toys Dřevěný nábytek do domečku pro panenky DOLLS

Bigjigs Toys Dřevěný nábytek do domečku pro panenky DOLLS

Bigjigs Toys Dřevěný nábytek do domečku pro panenky DOLLS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 115 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěný nábytek do domečku pro panenky DOLLS - popis produktu

Chcete svým dětem dopřát ty správné hračky, které si zamilují a vyhrají si s nimi? Vaše nejmenší už má doma svůj vysněný domeček, kam pomaličku chce nastěhovat své panenky. Jenže tam něco chybí. Každý správný dům, i ten pro panenky, by měl být vybavený! Dřevěný nábytek do domečku pro panenky Dolls je tím pravým. Panenky přeci musí mít dobře vybavenou kuchyň, obývací pokoj, ložnici nebo koupelnu. A přesně to umí nábytek poskytnout. V celé sadě najdete celkem 26 kousků, které pomohou vybavit domeček pro panenky i těm nejnáročnějším designérkám. Jednotlivé kousky mají velmi příjemné a nápadité detaily, takže vypadají jako reálný nábytek. Poskytují spoustu námětu na hry pro malé i větší princezny, od tří let věku. Podporují kreativitu a představivost. Na výrobu se využívá vysoce kvalitní a odolné dřevo a vše odpovídá současným evropským bezpečnostním normám. Specifikace produktu: Vhodné od: 3 let V sadě 26 kusů Kvalitní zpracování

Produkt Bigjigs Toys Dřevěný nábytek do domečku pro panenky DOLLS patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěný nábytek do domečku pro panenky DOLLS - parametry produktu

Délka postele26,5 cm
MateriálDřevo
Počet dílů26 ks
TypDomek
Vhodné od3
Výška skříně13 cm
Hmotnost1.46 kg
KategorieNábytek, Hračky, Hračky pro děti, Panenky, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěný nábytek do domečku pro panenky DOLLS - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěný nábytek do domečku pro panenky DOLLS - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěný nábytek do domečku pro panenky DOLLS - jak nakoupit nejvýhodnější?