SHISEIDO Zen EdP

SHISEIDO Zen EdP

SHISEIDO Zen EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 879 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SHISEIDO Zen EdP - popis produktu

Parfémovaná voda SHISEIDO Zen EdP:Chcete si pořídit parfémovanou vodu, se kterou zaujmete při každé příležitosti? SHISEIDO Zen EdP disponuje osobitou vůni vhodnou pro ženy. V této parfémované vodě je hlavní složkou květinová příměs, která obsahuje především tóny jasmínu, růží nebo fialky. Důležitou součástí parfémované vody je také vedlejší vůně citrusů, a proto je osvěžující a lehce nahořklá. Tato parfémovaná voda se hodí pro osvěžení během běžných dní, nejlépe ale sedí během letních dní. SHISEIDO Zen EdP je původem z Japonska. Významné parametry parfémované vody SHISEIDO Zen EdP Parfémovaná voda určená pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně SHISEIDO Zen EdP: citrusová Tato parfémovaná voda byla vytvořena v Japonsku

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky Shiseido, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt SHISEIDO Zen EdP patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky Shiseido v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémová voda EDP od značky Shiseido v nabídce e-shopu Alza.cz.

SHISEIDO Zen EdP - parametry produktu

SHISEIDO Zen EdP - historie ceny a dostupnosti

SHISEIDO Zen EdP - další zajímavé produkty

SHISEIDO Zen EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?