VERSACE Crystal Noir EdP

VERSACE Crystal Noir EdP

VERSACE Crystal Noir EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

VERSACE Crystal Noir EdP - popis produktu

Parfémovaná voda VERSACE Crystal Noir EdP:Chtěli byste si opatřit parfémovanou vodu, na kterou se vás budou všichni vyptávat? VERSACE Crystal Noir EdP je neobyčejná vůně ideální pro ženy. Srdcem této parfémované vody je orientální příměs, která je intenzivní a většinou z neobvyklých ingrediencí. Důležitou součástí parfémované vody je také vedlejší vůně orientálních tónů, k níž neodmyslitelně patří kořeněné aroma spojené s vanilkou či pižmem. Tato parfémovaná voda přijde vhod především při speciálních událostech a během zimního období. VERSACE Crystal Noir EdP je původem z Itálie. Základní přednosti parfémované vody VERSACE Crystal Noir EdP Parfémovaná voda dělaná pro ženy Hlavním aroma je orientální vůně Vedlejší vůně VERSACE Crystal Noir EdP: orientální Originálně je tato parfémovaná voda z Itálie Informace o výrobci VERSACE V roce 1978 byla v Miláně vytvořena značka Versace. Tyto vůně s italským nádechem vás osloví svým originálním podpisem. Vůně Versace se hodí pro každodenní používání, díky nimž si upevníte vaše sebevědomí. U této značky máte k dispozici nejenom parfémy, kosmetiku, oblečení a módní doplňky, ale překvapivě i nábytek.

Produkt VERSACE Crystal Noir EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Versace, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Versace v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt VERSACE Crystal Noir EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Versace v nabídce e-shopu Alza.cz.

VERSACE Crystal Noir EdP - parametry produktu

VERSACE Crystal Noir EdP - historie ceny a dostupnosti

VERSACE Crystal Noir EdP - další zajímavé produkty

VERSACE Crystal Noir EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?