GIVENCHY Hot Couture EdP

GIVENCHY Hot Couture EdP

GIVENCHY Hot Couture EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 459 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GIVENCHY Hot Couture EdP - popis produktu

Parfémovaná voda GIVENCHY Hot Couture EdP:Toužíte po parfémované vodě, kterou už nebudete chtít vyměnit za jinou? GIVENCHY Hot Couture EdP nabízí osobitou vůni vhodnou pro ženy. Pro tuto parfémovanou vodu je jako hlavní složka typická květinová příměs, která se vyznačuje tóny jasmínu, fialky nebo růží. Tato parfémovaná voda přijde vhod obzvlášť v letním období. GIVENCHY Hot Couture EdP je originálně z Francie. Významné vlastnosti parfémované vody GIVENCHY Hot Couture EdP Parfémovaná voda vytvořená pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Parfémovaná voda vznikla ve Francii

Produkt GIVENCHY Hot Couture EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Givenchy, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Givenchy v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt GIVENCHY Hot Couture EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Givenchy v nabídce e-shopu Alza.cz.

GIVENCHY Hot Couture EdP - parametry produktu

GIVENCHY Hot Couture EdP - historie ceny a dostupnosti

GIVENCHY Hot Couture EdP - další zajímavé produkty

GIVENCHY Hot Couture EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?