CHANEL Allure EdP

CHANEL Allure EdP

CHANEL Allure EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 369 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CHANEL Allure EdP - popis produktu

Parfémovaná voda CHANEL Allure EdP:Měli byste zájem opatřit si parfémovanou vodu,, se kterou zaručeně uděláte dobrý dojem? CHANEL Allure EdP disponuje vůni perfektní pro ženy. V této parfémované vodě je hlavní vůní květinová příměs, jejíž jádrem jsou tóny jasmínu, růží či fialky. Tuto parfémovanou vodu si oblíbíte především pro letní období. CHANEL Allure EdP pochází z Francie. Podstatné vlastnosti parfémované vody CHANEL Allure EdP Parfémovaná voda určená pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Tato parfémovaná voda byla vytvořena ve Francii Informace o výrobci CHANEL První parfém značky Chanel vznikl už v roce 1921 a to díky Gabrielle Bonheur Chanel. Proslavila se jako módní návrhářka, která přišla s návrhy zcela nových typů kostýmů s nohavicemi a sukní. Dokázala tak přeměnit tehdejší konzervativní módu. Stejně jako její oblečení vám i vůně Chanel dokáže pomoci s pocitem elegance a ženskosti.

Produkt CHANEL Allure EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Chanel, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Chanel v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt CHANEL Allure EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémová voda EDP od značky Chanel v nabídce e-shopu Alza.cz.

CHANEL Allure EdP - parametry produktu

CHANEL Allure EdP - historie ceny a dostupnosti

CHANEL Allure EdP - další zajímavé produkty

CHANEL Allure EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?