VALENTINO Voce Viva EdP

VALENTINO Voce Viva EdP

VALENTINO Voce Viva EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 979 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

VALENTINO Voce Viva EdP - popis produktu

Parfémovaná voda VALENTINO Voce Viva EdP:Chcete si pořídit parfémovanou vodu, se kterou zaručeně uděláte dobrý dojem? VALENTINO Voce Viva EdP poskytuje perfektní vůni pro ženy. Pro tuto parfémovanou vodu je jako hlavní složka typická květinová příměs, ke které patří tóny jasmínu, růží nebo fialky. Parfémovaná voda je také doplněna vedlejší vůní dřevin, pro níž je typické aroma santalového, růžového či cedrového dřeva. Tato parfémovaná voda vynikne hlavně v letním období. VALENTINO Voce Viva EdP pochází z Itálie. Nejdůležitější vlastnosti parfémované vody VALENTINO Voce Viva EdP Parfémovaná voda věnována ženám Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně VALENTINO Voce Viva EdP: dřevitá Tato parfémovaná voda pochází z Itálie

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Valentino, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt VALENTINO Voce Viva EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Valentino v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémová voda EDP od značky Valentino v nabídce e-shopu Alza.cz.

VALENTINO Voce Viva EdP - parametry produktu

VALENTINO Voce Viva EdP - historie ceny a dostupnosti

VALENTINO Voce Viva EdP - další zajímavé produkty

VALENTINO Voce Viva EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?