CHLOÉ Chloé EdP

CHLOÉ Chloé EdP

CHLOÉ Chloé EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CHLOÉ Chloé EdP - popis produktu

Parfémovaná voda CHLOÉ Chloé EdP:Schází vám parfémovaná voda, se kterou zaujmete při každé příležitosti? CHLOÉ Chloé EdP je vůně vhodná pro ženy. Základ této parfémované vody tvoří květinová příměs, která nabízí tóny jasmínu, růží nebo fialky. Podstatnou složkou parfémované vody je také vedlejší vůně orientálních tónů, jež se neobejde bez silnějšího kořeněného v kombinaci s vůni pižma nebo vanilky. Tato parfémovaná voda vynikne hlavně v letním období. CHLOÉ Chloé EdP pochází z Francie. Důležité vlastnosti parfémované vody CHLOÉ Chloé EdP Parfémovaná voda dělaná pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně CHLOÉ Chloé EdP: orientální Tato parfémovaná voda byla vytvořena ve Francii Informace o značce CHLOÉ Značka Chloé vznikla již v roce 1952 díky módním návrhářům Gabrielle Aghion a Jacques Lenoir. Tuto značku ocení především ženy. Zajisté si ji oblíbí ženy s romantickou duší, kterým dodá sebevědomí. Se značkou Chloé je spjata ženskost a pocit luxusu.

Produkt CHLOÉ Chloé EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Chloe, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Chloe v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt CHLOÉ Chloé EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémová voda EDP od značky Chloe v nabídce e-shopu Alza.cz.

CHLOÉ Chloé EdP - parametry produktu

CHLOÉ Chloé EdP - historie ceny a dostupnosti

CHLOÉ Chloé EdP - další zajímavé produkty

CHLOÉ Chloé EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?