LANVIN Eclat D'Arpege EdP

LANVIN Eclat D'Arpege EdP

LANVIN Eclat D'Arpege EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 459 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LANVIN Eclat D'Arpege EdP - popis produktu

Parfémovaná voda LANVIN Eclat D'Arpege EdP:Toužíte po parfémované vodě, se kterou zaručeně uděláte dobrý dojem? LANVIN Eclat DArpege EdP je nevšední vůně vhodná pro ženy. Primární složkou této parfémované vody je květinová příměs, pro kterou jsou specifické tóny fialky, jasmínu nebo růží. Parfémovaná voda je obohacena o vedlejší vůni zelených odstínů, pro níž je typické aroma mechu, jasmínu, zeleného čaje a citrusů. Tato parfémovaná voda se hodí pro běžný den, nejlépe ale sedí během letních dní. LANVIN Eclat DArpege EdP je originálně z Francie. Zajímavé vlastnosti parfémované vody LANVIN Eclat DArpege EdP Parfémovaná voda s vůni perfektní pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně LANVIN Eclat DArpege EdP: zelená Tato parfémovaná voda byla vytvořena ve Francii Další informace o značce LANVIN Parfémům Lanvin vdechla život Pařížanka Jeanne-Marie Lanvin a tak se chlubí dávkou francouzské elegance. Již od roku 1924 jsou vyráběny dámské i pánské parfémy Lanvin. Ženy si oblíbí jeho něžnost, muži naopak jeho sílu. Zaujme vás již při prvním přivonění, díky své nadčasovosti, luxusu a svěžesti, kterou tato značka nabízí.

Produkt LANVIN Eclat D'Arpege EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Lanvin, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Lanvin v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt LANVIN Eclat D'Arpege EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Lanvin v nabídce e-shopu Alza.cz.

LANVIN Eclat D'Arpege EdP - parametry produktu

LANVIN Eclat D'Arpege EdP - historie ceny a dostupnosti

LANVIN Eclat D'Arpege EdP - další zajímavé produkty

LANVIN Eclat D'Arpege EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?