LANCÔME Tresor EdP

LANCÔME Tresor EdP

LANCÔME Tresor EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 029 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LANCÔME Tresor EdP - popis produktu

Parfémovaná voda LANCÔME Tresor EdP: Dámská parfémovaná voda LANCÔME Tresor EdP je určena skutečným dámám. Neskryje v sobě francouzský šarm a půvab. Vyznačuje se květinovou vůní, ve které se mísí složky růže, konvalinky, šeříku, broskvového a meruňkového květu. Romantickou a jemnou vůni LANCÔME Tresor EdP si oblíbily tisíce žen po celém světě. Samotný flakon přiláká pozornost svým tvarem připomínající skutečný klenot. Klíčové vlastnosti dámské parfémované vody LANCÔME Tresor EdP Parfémovaná voda LANCÔME Tresor EdP je určena ženám Její původ hledejte ve Francii Na trhu je již od roku 1990 LANCÔME Tresor EdP si oblíbily sebejisté ženy Užijete ji pro celodenní nošení i slavnostní příležitosti Určení dámské parfémované vody LANCÔME Tresor EdP Dámská parfémovaná voda LANCÔME Tresor EdP je charakteristická svou velmi elegantní květinovou a orientální kompozicí. Každá žena s ní získá pocit sebejistoty a odvahy. Unikátní vůní předchází nevšední flakon, který předurčuje její specifičnost. Vůni LANCÔME Tresor EdP si od roku 1990 oblíbily tisíce žen po celém světě. Dopřejte každému okamžiku, aby se stal výjimečným. Zahalte se do francouzského půvabu a elegance s tímto luxusním klenotem. Popis vůně parfémované vody LANCÔME Tresor EdP V úvodu dámské parfémované vody LANCÔME Tresor EdP vás zahalí romantický šeřík, růže a jemné květy meruňky a broskve. Srdcem vůně prostupuje výjimečná kompozice sladkého kosatce, jemné konvalinky a něžného jasmínu. V závěru vůně vás budou doprovázet hřejivé tóny pižma, jantaru a vanilky, které s vámi zůstanou po dlouhou dobu. Nechte povznést tělo i ducha s dámskou parfémovanou vodou LANCÔME Tresor EdP. Hlava: Bergamot, broskev, šeřík, růže, květ meruňky, ananas, konvalinka Srdce: Kosatec, jasmín, růže, otočník Základ: Santalové dřevo, ambra, broskev, pižmo, meruňka, vanilka

Produkt LANCÔME Tresor EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Lancome, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Lancome v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt LANCÔME Tresor EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Lancome v nabídce e-shopu Alza.cz.

LANCÔME Tresor EdP - parametry produktu

LANCÔME Tresor EdP - historie ceny a dostupnosti

LANCÔME Tresor EdP - další zajímavé produkty

LANCÔME Tresor EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?