GIVENCHY L'Interdit EdP

GIVENCHY L'Interdit EdP

GIVENCHY L'Interdit EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 339 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GIVENCHY L'Interdit EdP - popis produktu

Parfémovaná voda GIVENCHY L'Interdit EdP:Toužíte po parfémované vodě, díky které obdržíte jeden kompliment za druhým? GIVENCHY LInterdit EdP je neobyčejná vůně ideální pro ženy. Základ této parfémované vody tvoří květinová příměs, jejíž jádrem jsou tóny jasmínu, růží či fialky. Pro parfémovanou vodu je klíčovou složkou také vedlejší vůně orientálních tónů, proto má také silnější kořeněné aroma propojené s vůní pižma nebo vanilky. Tato parfémovaná voda vynikne hlavně v letním období. GIVENCHY LInterdit EdP pochází z Francie. Významné vlastnosti parfémované vody GIVENCHY LInterdit EdP Parfémovaná voda určená pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně GIVENCHY LInterdit EdP: orientální Tato parfémovaná voda pochází z Francie

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Givenchy, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt GIVENCHY L'Interdit EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Givenchy v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémová voda EDP od značky Givenchy v nabídce e-shopu Alza.cz.

GIVENCHY L'Interdit EdP - parametry produktu

GIVENCHY L'Interdit EdP - historie ceny a dostupnosti

GIVENCHY L'Interdit EdP - další zajímavé produkty

GIVENCHY L'Interdit EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?