MONTBLANC Legend EdP

MONTBLANC Legend EdP

MONTBLANC Legend EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 649 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MONTBLANC Legend EdP - popis produktu

Parfémovaná voda MONTBLANC Legend EdP:Láká vás pořídit si parfémovanou vodu, kterou už nebudete chtít vyměnit za jinou? MONTBLANC Legend EdP je originální vůně dokonalá pro muže. Srdcem této parfémované vody je květinová příměs, která nabízí tóny jasmínu, růží nebo fialky. Parfémovaná voda je obohacena o vedlejší vůni dřevin, takže vyniká tóny cedrového, santalového či růžového dřeva. Tato parfémovaná voda se obzvlášť bude vyjímat v letním období. MONTBLANC Legend EdP pochází z Francie. Zajímavé přednosti pánské parfémované vody MONTBLANC Legend EdP Parfémovaná voda s vůni perfektní pro muže Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně MONTBLANC Legend EdP: dřevitá Tato parfémovaná voda byla vytvořena ve Francii

Produkt MONTBLANC Legend EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Montblanc, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Montblanc v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt MONTBLANC Legend EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Montblanc v nabídce e-shopu Alza.cz.

MONTBLANC Legend EdP - parametry produktu

MONTBLANC Legend EdP - historie ceny a dostupnosti

MONTBLANC Legend EdP - další zajímavé produkty

MONTBLANC Legend EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?