GIVENCHY Gentleman Boisée EdP

GIVENCHY Gentleman Boisée EdP

GIVENCHY Gentleman Boisée EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 849 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GIVENCHY Gentleman Boisée EdP - popis produktu

Parfémovaná voda GIVENCHY Gentleman Boisée EdP :Rádi byste si pořídili parfémovanou vodu, kterou si vaše okolí nebude moct vynachválit? GIVENCHY Gentleman Boisée EdP je vůně ideální pro muže. Pro tuto parfémovanou vodu je jako hlavní složka typická dřevitá příměs, pro kterou jsou příznačné tóny různého dřeva, např. santalového nebo růžového. Parfémovaná voda je obohacena o vedlejší vůni koření, k níž neodmyslitelně patří aroma koriandru, skořice nebo růžového pepře. Tato parfémovaná voda byla vytvořena pro běžné dny i na večer. GIVENCHY Gentleman Boisée EdP je původem z Francie. Hlavní přednosti pánské parfémované vody GIVENCHY Gentleman Boisée EdP Parfémovaná voda vytvořená pro muže Hlavním aroma je dřevitá vůně Vedlejší vůně GIVENCHY Gentleman Boisée EdP : kořeněná Parfémovaná voda vznikla ve Francii

Produkt GIVENCHY Gentleman Boisée EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Givenchy, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Givenchy v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt GIVENCHY Gentleman Boisée EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Givenchy v nabídce e-shopu Alza.cz.

GIVENCHY Gentleman Boisée EdP - parametry produktu

GIVENCHY Gentleman Boisée EdP - historie ceny a dostupnosti

GIVENCHY Gentleman Boisée EdP - další zajímavé produkty

GIVENCHY Gentleman Boisée EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?