CHANEL Coco Mademoiselle EdP

CHANEL Coco Mademoiselle EdP

CHANEL Coco Mademoiselle EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 429 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CHANEL Coco Mademoiselle EdP - popis produktu

Parfémovaná voda CHANEL Coco Mademoiselle EdP:Láká vás pořídit si parfémovanou vodu, se kterou zaujmete při každé příležitosti? CHANEL Coco Mademoiselle EdP je vůně vhodná pro ženy. Pro tuto parfémovanou vodu je jako hlavní složka typická orientální příměs, která dodává hřejivým tónum intenzitu a jedinečnost. Parfémovaná voda se mísí také s vedlejší vůní mošusu, také zvaného pižmo, jež umí skvěle podtrhnout ostatní tóny. Tato parfémovaná voda přijde vhod především při speciálních událostech a během zimního období. CHANEL Coco Mademoiselle EdP je původem z Francie. Zásadní vlastnosti parfémované vody CHANEL Coco Mademoiselle EdP Parfémovaná voda přizpůsobena ženám Hlavním aroma je orientální vůně Vedlejší vůně CHANEL Coco Mademoiselle EdP: mošusová Tato parfémovaná voda vznikla ve Francii Další informace o značce CHANEL S prvním parfémem značky Chanel přišla v roce 1921 Gabrielle Bonheur Chanel. Ke slávě jí pomohly její návrhy naprosto originálních kostýmů s nohavicemi a sukní. Zaručila se tak o proměnu tehdejší konzervativní módy. Tak jako její oblečení i vůně Chanel vám dodá pocit elegance a ženskosti.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Chanel, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt CHANEL Coco Mademoiselle EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Chanel v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémová voda EDP od značky Chanel v nabídce e-shopu Alza.cz.

CHANEL Coco Mademoiselle EdP - parametry produktu

CHANEL Coco Mademoiselle EdP - historie ceny a dostupnosti

CHANEL Coco Mademoiselle EdP - další zajímavé produkty

CHANEL Coco Mademoiselle EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?