CHLOÉ Nomade EdP

CHLOÉ Nomade EdP

CHLOÉ Nomade EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CHLOÉ Nomade EdP - popis produktu

Parfémovaná voda CHLOÉ Nomade EdP: Moderní vůně stvořená pro ženy, které jsou tělem i duší cestovatelky. Dobrodružství, nekonečné dálky a stále nové zážitky vám přinese parfémovaná voda CHLOÉ Nomade. Základní informace Typ vůně: Květinová, chypre Určení: Dámské Vonné složky: Mirabelka, frézie, dubový mech Složení parfémované vody hlava mirabelka srdce frézie tělo dubový mech Vlastnosti parfémované vody Dejte sbohem všem stereotypům. Následujte vaši touhu po volnosti a svobodě, která se ukrývá v květinové vůní CHLOÉ Nomade. Její křišťálově čistý flakon se zaoblenými tvary výrazně kontrastuje s kovovými prvky, které zjemňuje a dodává na elegantnosti barevně sladěná stuha. Parfémovaná voda ideální pro ženy. Originálně je tato parfémovaná voda z Francie. Vyznačuje se moderní květinovou vůní. Vhodná pro celodenní nošení. Objem: 30ml, 50ml a 75ml. Popis dámské vůně CHLOÉ Nomade Svobodomyslné ženy, které milují květinové vůně, musí CHLOÉ Nomade určitě vyzkoušet. Parfémovaná voda jim učaruje neobvyklou vůní sladké mirabelky, kterou po chvíli svým květinovým tepem rozvine srdce z omamné frézie. Na závěr je obklopí intenzivní a tajemná vůně dubového mechu, která zároveň ukrývá smyslnost a nekonečnou hloubku. K jakým příležitostem je parfémovaná voda vhodná Tato parfémovaná voda bude perfektně slušet nespoutané ženě, která nemá problém opustit svou komfortní zónu a vydat se vstříc novým zkušenostem. Vůně se hodí jak pro běžné denní nošení, tak i pro výjimečné příležitosti. I když je svou podstatou vhodná spíše pro letní období, můžete s ní sebe i své okolí potěšit celoročně. Francouzská značka Chloé vstoupila do světa módy v roce 1952 a jedná se o jednu z mála značek, která se zaměřuje pouze na ženy. Oblibu si mezi zákaznicemi získala zejména díky svým kolekcím ready-to-wear. Patří rovněž mezi světové jedničky v luxusní kosmetice. Soustředí se na vytříbené dámské vůně, podtrhávající osobitost, ženskost a nespoutanost. Pro ikonické parfémy Chloé jsou typické oslnivé dřevité tóny v kombinaci s jemnými květinovými esencemi. Vynikají jedinečnou intenzitou a dlouhou výdrží, která nezklame po celý den. Nadčasové parfémy Chloé nacházejí inspiraci také v aktuálních módních kolekcích. Proto se stávají jedinečným doplňkem, který podtrhne eleganci i styl každé moderní ženy. Kategorie Chloé Dárkové sady Luxusní kosmetika Parfémy Tělová kosmetika

Produkt CHLOÉ Nomade EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Chloe, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Chloe v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt CHLOÉ Nomade EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémová voda EDP od značky Chloe v nabídce e-shopu Alza.cz.

CHLOÉ Nomade EdP - parametry produktu

CHLOÉ Nomade EdP - historie ceny a dostupnosti

CHLOÉ Nomade EdP - další zajímavé produkty

CHLOÉ Nomade EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?