Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SOLAR fialové

Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SOLAR fialové

Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SOLAR fialové

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 344 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SOLAR fialové - popis produktu

V naší nekonečně fascinující vesmírné realitě, kde planety tančí kolem hvězd a tajemství sluneční soustavy čekají na odhalení, přichází na scénu i toto kulaté podlahové puzzle Solar. Tato jedinečná a poutavá hra se stává bránou k objevování tajů vesmíru pro vaše malé průzkumníky. S pečlivě navrženými 50 dílky tohoto puzzle mohou děti nejen vytvořit nádhernou 360 stupňovou scénu sluneční soustavy, ale také se dozvědět více o každé planetě a hvězdě, která ji osvětluje. Odvážné barvy a detailní obrázky na každém dílku oživují tuto plochu podlahové hry, čímž se učení stává nejen interaktivním, ale i inspirujícím zážitkem. Puzzle Solar je nejen o stavění obrázků, ale také o vzdělávání. Každý dílek je jako okénko do vesmíru, kde děti mohou zkoumat, učit se a rozvíjet svou zvědavost o planetách, které obíhají kolem naší slunce. Tato hra podporuje nejen rozvoj vizuálního vnímání, ale také přispívá k vytváření základů pro pochopení astronomie a vesmírného prostoru. Kvalita materiálů je klíčovým prvkem. Materiály jsou vysoce kvalitní, což nejen zajišťuje bezpečnost hry, ale také podporuje environmentální odpovědnost. Puzzle navíc vyhovuje současným evropským bezpečnostním normám. Dejte svým dětem příležitost nahlédnout do nekonečných hlubin vesmíru a objevit krásu sluneční soustavy ještě dnes! Specifikace produktu: Kvalitní dřevěné zpracování 50 dílků Se scénou sluneční soustavy Vhodné od 2 let

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SOLAR fialové - parametry produktu

MateriálDřevo
Průměr39,4 cm
TypPuzzle
Vhodné od2 let
Výška0,5 cm
KategorieHračky, Puzzle, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SOLAR fialové - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SOLAR fialové - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Kulaté podlahové puzzle SOLAR fialové - jak nakoupit nejvýhodnější?