KENZO World Power EdP

KENZO World Power EdP

KENZO World Power EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KENZO World Power EdP - popis produktu

Parfémovaná voda KENZO World Power EdP:Rádi byste měli parfémovanou vodu, kterou už nebudete chtít vyměnit za jinou? KENZO World Power EdP nabízí osobitou vůni vhodnou pro ženy. Srdcem této parfémované vody je aromatická příměs, ve které dominují dřevité a citrusové tóny. Parfémovaná voda je také doplněna vedlejší vůní dřevin, takže jde o aroma santalového, cedrového nebo také růžového dřeva. Tato parfémovaná voda byla uzpůsobena pro běžné dny i slavnostnější večery. KENZO World Power EdP je původem z Francie. Hlavní vlastnosti parfémované vody KENZO World Power EdP Parfémovaná voda určená pro ženy Hlavním aroma je aromatická vůně Vedlejší vůně KENZO World Power EdP: dřevitá Parfémovaná voda vznikla ve Francii

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky Kenzo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt KENZO World Power EdP patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky Kenzo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémová voda EDP od značky Kenzo v nabídce e-shopu Alza.cz.

KENZO World Power EdP - parametry produktu

KENZO World Power EdP - historie ceny a dostupnosti

KENZO World Power EdP - další zajímavé produkty

KENZO World Power EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?