KENZO Flower By Kenzo Eau de Vie EdP

KENZO Flower By Kenzo Eau de Vie EdP

KENZO Flower By Kenzo Eau de Vie EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 846 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KENZO Flower By Kenzo Eau de Vie EdP - popis produktu

Parfémovaná voda KENZO Flower By Kenzo Eau de Vie EdP:Měli byste zájem opatřit si parfémovanou vodu,, se kterou zaručeně uděláte dobrý dojem? KENZO Flower By Kenzo Eau de Vie EdP poskytuje perfektní vůni pro ženy. Pro tuto parfémovanou vodu je charakteristická květinová příměs, ve které nechybí tóny růží, jasmínu nebo i fialky. Parfémovaná voda je obohacena o vedlejší vůni květin, takže je s ní spojeno aroma konvalinek, jasmínu, pomerančových květů a dalších. Tato parfémovaná voda se ujme především v letním období. KENZO Flower By Kenzo Eau de Vie EdP pochází z Francie. Nejdůležitější vlastnosti parfémované vody KENZO Flower By Kenzo Eau de Vie EdP Parfémovaná voda přizpůsobena ženám Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně KENZO Flower By Kenzo Eau de Vie EdP: květinová Parfémovaná voda vznikla ve Francii

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky Kenzo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt KENZO Flower By Kenzo Eau de Vie EdP patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky Kenzo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémová voda EDP od značky Kenzo v nabídce e-shopu Alza.cz.

KENZO Flower By Kenzo Eau de Vie EdP - parametry produktu

KENZO Flower By Kenzo Eau de Vie EdP - historie ceny a dostupnosti

KENZO Flower By Kenzo Eau de Vie EdP - další zajímavé produkty

KENZO Flower By Kenzo Eau de Vie EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?