KENZO Jungle L´Elephant EdP

KENZO Jungle L´Elephant EdP

KENZO Jungle L´Elephant EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 559 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KENZO Jungle L´Elephant EdP - popis produktu

Parfémovaná voda KENZO Jungle L´Elephant EdP:Rádi byste měli parfémovanou vodu, se kterou zaujmete při každé příležitosti? KENZO Jungle L´Elephant EdP nabízí jedinečnou vůni vytvořenou pro ženy. Pro tuto parfémovanou vodu je charakteristická orientální příměs, jejíž tóny vás zaručeně zahřejí a uhranou. Parfémovaná voda se mísí také s vedlejší vůní koření, takže vyniká tóny skořice, koriandru, růžového pepře apod. Tato parfémovaná voda byla vytvořena pro zimní dny a slavnostnější akce. KENZO Jungle L´Elephant EdP je originálně z Francie. Zajímavé vlastnosti parfémované vody KENZO Jungle L´Elephant EdP Parfémovaná voda přizpůsobena ženám Hlavním aroma je orientální vůně Vedlejší vůně KENZO Jungle L´Elephant EdP: kořeněná Původ ve Francii

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Kenzo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt KENZO Jungle L´Elephant EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Kenzo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémová voda EDP od značky Kenzo v nabídce e-shopu Alza.cz.

KENZO Jungle L´Elephant EdP - parametry produktu

KENZO Jungle L´Elephant EdP - historie ceny a dostupnosti

KENZO Jungle L´Elephant EdP - další zajímavé produkty

KENZO Jungle L´Elephant EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?