ISSORIA WILLA 50ml

ISSORIA WILLA 50ml

ISSORIA WILLA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 508 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA WILLA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu The Scent For Her od Hugo Boss tak se Vám tato vůně bude líbit„Jedno laskavé slovo změní celý můj den. Nešetřím laskavými slovy, pohledy, úsměvem a gesty, které přinášejí štěstí a pocit spokojenosti. Laskavost je radost a dobro, které rozdávám, a které si zasloužím přijímat. Všechno, co dávám se ke mně vrátí. Budu laskavá, změním sebe, změním celý svět.“Jste člověk se srdcem na dlani. Vaše laskavost je bezmezná. Dobrota Vašeho srdce je to, co Vás vystihuje a to, čeho si na Vás lidé cení nejvíce. Váš zájem o druhé, ochota pomoci, štědrost a ohleduplnost je skutečně obdivuhodná. Odměnou za to dobro, co dáváte, je láska, kterou přijímáte. Jste obklopena lidmi, kteří oceňují srdce ze zlata, které máte a Vaše laskavé činy a slova se stejnou láskou i opětují. Laskavost je přímou cestou nejen k jejich srdci, ale i k tomu Vašemu.ISSORIA WILLA je zářivá květinově ovocná vůně, která si Vás získá svojí přirozeností a sofistikovaností. Závan optimismu v podobě slaďoučké medové broskve a meruňkové tóny květu oshmanth Vám zaručeně vykouzlí úsměv na rtech. Něžná pudrová frézie zjemňuje ostřejší ovocné akordy, díky čemuž vůně působí velmi sofistikovaně s nádechem něhy a laskavosti. Citelný gurmánský podtón v podobě praženého kakaa naznačuje jistou ženskou eleganci a smyslnost. Kombinace ovocných, květinových a gurmánských tónů tvoří vyvážený a velmi ženský parfém ISSORIA WILLA vhodný do jakéhokoli počasí a na kteroukoli příležitost.ISSORIA WILLA je vůní čistoty srdce, něžnosti, dobra a soucitu. Je odrazem laskavosti, která je Vaší neodmyslitelnou součástí.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce. Trvanlivost a kvalita této vůně je zaručena přítomností min. 18 % parfémovaného oleje Více o parfémech ISSORIA ...

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA WILLA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA WILLA 50ml - parametry produktu

ISSORIA WILLA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA WILLA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA WILLA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?