ISSORIA TEISA 50ml

ISSORIA TEISA 50ml

ISSORIA TEISA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 308 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA TEISA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu A Drop d´Issey od Issey Miyake tak se Vám tato vůně bude líbit'Těšit se z maličkostí, z každého jednoho dne, to je tajemství šťastného života. Skromnost a pokora mi umožňují vidět krásy tohoto světa a být jejich nedílnou součástí.'Jste skromná a optimistická žena, která se umí těšit z maličkostí. Všechno, co Vám život nabízí, berete jako dar, přijímáte to s pokorou a štěstím v srdci. S radostí vítat každý nový den, těšit se z úsměvu svých nejbližších, spokojeně večer usínat, to jsou věci, ve kterých nacházíte štěstí. Žijete život bez očekávání, a tím i bez zbytečných zklamání. Všechno je tak jak má být, jste tam kde máte být a máte v životě vše, co potřebujete. Skromnost a pokora je cesta, kterou jste se vydali, cesta k Vašemu štěstí.Parfém ISSORIA TEISA rozzáří každý Váš den. Stane se vaší potřebnou kapkou radosti, se kterou uvidíte svět přes růžové brýle. Tato vůně je záplava květin rozvonívajících pod hřejivými slunečními paprsky. Nejvýrazněji je citelný příjemný a lehce pudrový šeřík v pozadí s tóny jasmínu a růže. Zvláštností tohoto parfému jsou netypické nuance mandlového mléka a slunečních paprsků. Spolu s vanilkou dodávají tomuto jinak svěžímu parfému jemný dotek krémové hřejivosti.ISSORIA TEISA je vůně, která vám pomůže změnit pohled na svět. Objevte krásu života a najděte štěstí i v tom nejmenším zrnku.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost a kvalita této vůně je zaručena přítomností min. 18 % parfémovaného oleje

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA TEISA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA TEISA 50ml - parametry produktu

ISSORIA TEISA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA TEISA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA TEISA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?