ISSORIA TANEA 50ml

ISSORIA TANEA 50ml

ISSORIA TANEA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 438 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA TANEA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Funny! od Moschino tak se Vám tato vůně bude líbit„Neztrácím svou hravost, vždyť díky ní mám radost ze života i z obyčejných každodenních věcí. Jsem uvolněná, jsem kreativní, jsem hravá, to jsem já.“Stále pozitivně naladěná a usměvavá žena, která do života vnáší pozitivní energii. Jste prostě věčně mladá díky své hravosti, přirozenosti a spontánnosti. Ve Vaší přítomnosti zábava nevázne, svojí bezprostředností dokážete strhnout davy a užívat si tanec, zpěv, sport, či přátelské posezení naplno, a hlavně s upřímnými výbuchy smíchu. Život, ale ani samu sebe neberete příliš vážně. Dokážete vtipkovat na svůj účet a i ty „nejtrapnější“ situace proměnit v zábavná dobrodružství. Hravost a radost má ve Vašem životě nezastupitelné místo.ISSORIA TANEA je esencí radosti, svěžesti a bezstarostného života. Vitální kompozice tvořená jiskřivými tóny hořkého pomeranče a povzbuzujícím zeleným čajem Vás doslova přinutí užívat si síly přítomného okamžiku. Kyselost červeného rybízu a vůně lesa v podobě dubového mechu Vás ve vzpomínkách zavedou do dětských dob plných prázdninových šibalství a nezapomenutelných dobrodružství. Pivoňka a cedrové dřevo zjemňují svěží kompozici a vnášejí do ní něhu a ženské smyslné kouzlo.ISSORIA TANEA je vůní pozitivních emocí, radosti a dobré nálady. Osloví vaše vnitřní dítě, probudí Vaši hravost, abyste si mohli život užít jako nekonečnou zábavu.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA TANEA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA TANEA 50ml - parametry produktu

ISSORIA TANEA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA TANEA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA TANEA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?