ISSORIA JENERA 50ml

ISSORIA JENERA 50ml

ISSORIA JENERA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA JENERA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Candy od Prada tak se Vám tato vůně bude líbit„Nenechám si život jen tak přetéct mezi prsty. Vychutnám si každý okamžik tady a teď, pomalu a naplno.“Žena jako Vy, velká požitkářka, ví, jak si vychutnat život naplno. Pomalu, po kouscích si dopřejete všechny slasti a vychutnáte si každé „sousto“ jako by bylo poslední. Jste žena plná vášně a smyslnosti, ale také plná lásky a hřejivé něhy. Tuto vášeň a lásku vkládáte do všeho, co v životě děláte. Každý den si dopřejete chvilku, kdy si uvědomujete krásy přítomného okamžiku a vychutnáváte si chutě, vůně, zvuky, sebe sama, či přítomnost milované osoby. Jste prostě žena, která ví, jak je důležité zpomalit a žít tady a teď, milovat sebe, život a tuto chvíli.ISSORIA JENERA je vábivá a opojná vůně, na kterou se jednoduše nedá zapomenout. Zlatý karamel a krémová vanilka zavinou Vaši pokožku do sladkého a hřejivého závoje, zatímco jemné pudrové tóny vyzařující sofistikovanost a půvab vyzdvihnou Vaši smyslnou stránku. Jako třešnička na dortu působí intenzivní a smyslné pižmo a nasládlý benzoin, které dotváří elegantní a stylovou kompozici. Všechny prvky této unikátní vonné kompozice Vás zavedou do luxusní pařížské cukrárny, ze které neodejdete, dokud neochutnáte všechno!ISSORIA JENERA v zimě zahřeje jako kabát z cukrové vaty a během teplejších dní si jej vychutnáte jako sladký karamelový milkshake.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce. Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA JENERA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA JENERA 50ml - parametry produktu

ISSORIA JENERA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA JENERA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA JENERA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?