ISSORIA ROSALI 50ml

ISSORIA ROSALI 50ml

ISSORIA ROSALI 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 480 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA ROSALI 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Chloe od Chloe tak se Vám tato vůně bude líbit„Pokud odhalím, kam směřují mé myšlenky a činy porozumím sobě samé. Porozumění je jakýmsi klíčem ke spokojenosti. Protože pokud dokážu porozumět sobě dokážu porozumět každému, koho v životě potkám.“Jste velmi vnímavá a citlivá bytost, která se ráda nad věcmi zamýšlí a věří, že na každou otázku, nebo problém existuje odpověď. Vaše cesta porozumění světu začíná ve vašem nitru. Poznáváte své myšlenky, analyzujete své skutky, a tak si dokážete opravdu porozumět. Uvědomění a porozumění Vás vede k respektu a sebelásce. Ta láska, kterou k sobě a v sobě cítíte vyzařuje i do Vašeho okolí. Neodsuzujete, nehodnotíte, na lidi a věci se díváte s čistým vnímáním a porozuměním. Díky Vaší rozvinuté schopnosti empatie jste v kruhu svých přátel a známých velmi oblíbená. Jste boutlavá vrba či zpovědnice pro své blízké, protože oni vědí, že při Vás najdou skutečné porozumění.Parfém ISSORIA ROSALI je obrazem vůně, která ztělesňuje Vaši romantickou povahu, laskavost a nespornou eleganci. Ze složení vůně ISSORIA ROSALI přímo srší ženská něha a přívětivost. Ovocné a květinové tóny se navzájem prolínají až se nakonec spojí do jednoho celku, ze kterého vyzařuje pocit intimity zejména díky jemným pudrovým akordem. Vodní a příjemně sladký podtón liči ve spojení s křehkostí damašské růže a mýdlovou čistotou konvalinky je ztělesněním ženské duše, zranitelné, ale zároveň silné a houževnaté. Vzdušné květinové tóny postupně nahrazuje bohatší a smyslnější vůně hřejivé ambry a elegantního cedrového dřeva.ISSORIA ROSALI je nadčasová vůně, díky které můžete vyjádřit svoji individualitu, zářivost a eleganci. Bude Vás provázet na Vaší cestě sebeuvědomění, které je klíčem k porozumění ostatním.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost a kvalita této vůně je zaručena přítomností min. 18 % parfémovaného oleje Více o parfémech ISSORIA ...

Produkt ISSORIA ROSALI 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA ROSALI 50ml - parametry produktu

ISSORIA ROSALI 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA ROSALI 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA ROSALI 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?