ISSORIA SHAINA 50ml

ISSORIA SHAINA 50ml

ISSORIA SHAINA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 409 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA SHAINA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Incanto Shine od Salvatore Ferragamo tak se Vám tato vůně bude líbit„Objevila jsem v sobě své vnitřní dítě těšící se z každé maličkosti. Podělím se o svou radost, ať se každého dotkne kousek štěstí. Ať v sobě každý najde radost žít.“Kolikrát jste už slyšeli větu: „Ty jsi blázen!“ Ano, možná tak trochu jste, ale v tom nejlepším slova smyslu. Jste žena, která je spontánní, pošetilá, taková, která svou radost a vášeň pro život neskrývá, ale naplno si užívá každý jeden den. Nestydíte se tancovat bosa v dešti, houpat se na dětském hřišti i když už dávno nejste dítě, nebo se hlasitě a z chuti smát při každé příležitosti. Vždyť život je přece tak nádherný a každý den nám ukazuje svoji krásu, která nám přináší radost a potěšení. Tato Vaše chuť žít a radost z každé maličkosti se šíří dále do Vašeho okolí, díky čemuž jste obklopena lidmi, se kterými víte, že si každý den užijete naplno a vždy se širokým úsměvem na rtech.ISSORIA SHAINA je mladistvý a zábavný parfém s tropickou vůní. Je šťavnatý, lehký a svěže sladký, takže si ho zamilují všechny ženy a dívky, které mají v oblibě hravé ovocné kompozice. Na začátku ucítíte zejména záplavu ovocných tónů ananasu, marakuje a bergamotu, které okamžitě vyvolají úsměv na tváři a pocit skutečného štěstí. Později tuto sladkou ovocnou směs zlehčují a zjemňují okvětní lístky pivoňky a frézie, které do vůní přinášejí náznak romantiky a nevinné ženskosti. ISSORIA SHAINA se dále vyvíjí do mírně dřevitě-pižmového základu, díky kterému si budete moci tuto tekutou radost vychutnat během celého dne.ISSORIA SHAINA je vůně, která ve Vás vyvolá pocit radosti a bezstarostnosti, pocit štěstí, který chcete rozdávat dál.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce. Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA SHAINA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA SHAINA 50ml - parametry produktu

ISSORIA SHAINA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA SHAINA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA SHAINA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?