ISSORIA BLANCA 50ml

ISSORIA BLANCA 50ml

ISSORIA BLANCA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA BLANCA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Alien od Mugler tak se Vám tato vůně bude líbit„Nejdůležitější názor v mém životě je názor, který mám sama na sebe. Tak jak se vnímám Já, tak mě bude vnímat celý svět. Lidé v mém životě přicházejí a odcházejí. Jediná osoba, která zde se mnou bude navždy jsem Já. Vážím si proto sama sebe a budu se o sebe dobře starat.“Vy sama nejlépe víte, kdo jste, jaký život žijete a jakou cestu jste si zvolili, a právě proto vám nezáleží na tom, co si o vás myslí ostatní. Jste silná a odolná žena, která se dokáže ocenit a je na sebe patřičně hrdá. Lásku a úctu k sobě samé jste si pěstovali cílenou péčí zejména o své nitro, ale také o svůj vnějšek. Výsledkem toho je hrdá a sebevědomá žena, která budí respekt, která je hodná obdivu, a jejíž vnitřní krása zastiňuje všechno kolem.ISSORIA BLANCA je výjimečně ženský a lehce zapamatovatelný parfém, který vyzařuje jistý respekt a noblesu. Jeho vůně Vám v okamžiku dodá potřebné sebevědomí a pocit hrdosti k sobě samé, k tomu, čeho jste v životě dosáhli a kým jste. Minimalistické složení tohoto parfému vyjadřuje čistou eleganci a přímočarý styl kultivované ženy. Dominantním tónem parfému je jednoznačně výrazný elegantní jasmín, který podporují dřevité tóny a sladkost teplé ambry. Jasmín skutečně ukazuje svoji sílu, není však příliš ostrý a obtěžující. V kombinaci s ostatními ingrediencemi získává pudrový nádech s jemným vanilkovým dozvukem.ISSORIA BLANCA Vám odhalí cestu k sebelásce a k uvědomění si své vlastní hodnoty. V té chvíli, kdy začnete milovat samu sebe, se vše kolem Vás sladí a Váš pohled na svět se od základů změní k lepšímu.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce. Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA BLANCA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA BLANCA 50ml - parametry produktu

ISSORIA BLANCA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA BLANCA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA BLANCA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?