ISSORIA DANNIA 50ml

ISSORIA DANNIA 50ml

ISSORIA DANNIA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA DANNIA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Her od Burberry tak se Vám tato vůně bude líbit'Nebojím se změny, protože změna je nový začátek, začátek něčeho mnohem lepšího, než bylo předtím.'Jste žena, která nesnese stereotyp. Při Vás život v zajetých kolejích, den za dnem jako podle šablony nehrozí. Nebojíte se změny, nebojíte se riskovat a vykročit do neznáma. Když ve Vašem životě přijde chvíle, kdy si řeknete, že potřebujete změnu, na nic nečekáte. Máte odhodlání, máte ambice a jste dostatečně silná, schopná a kreativní na to, abyste svůj život změnila od základů ze dne na den. Změna účesu, kariéry, partnera či přestěhování se do jiné země? Nic z toho vám nedělá problém. Víte, že to děláte pro sebe, pro lepší a šťastnější život, neboť při každé změně začínáte nové životní dobrodružství.ISSORIA DANNIA je jako košík plný šťavnatého zralého ovoce. Ovocné tóny jsou sofistikovaně zapracovány do jemné a sladké kompozice tak, aby z vůně nevznikl přeslazený kýč, ale moderní vůně 21. století.V kompozici vůně se nádherně prolínají ovocné a květinové tóny, které spolu s pižmovým základem utvářejí přímo éterický a sofistikovaný celek. Hned při prvním přivonění dokážete identifikovat bobulové ovoce, jejichž sladkost a šťavnatost je jakoby zastřena jemným vanilkovým obláčkem. Později se do popředí dostává sladko-trpká višeň zkombinovaná s jasmínem a fialkou, které však působí spíše jako decentní jemné pohlazení. Hřejivý a hebký základ tvořený ikonickým pižmem a cashmeranem ambiciózně doplňují dřevité tóny spolu s dubovým mechem, které parfému dodávají výrazný, ale nevtíravý fougére dotek.Rovnako jako my ženy je ISSORIA DANNIA plná kontrastů a rozporů. Je jemná a výrazná zároveň, intenzivní, přesto se skvěle hodí pro denní nošení zejména během jarních a podzimních měsíců. 50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA DANNIA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA DANNIA 50ml - parametry produktu

ISSORIA DANNIA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA DANNIA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA DANNIA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?