ISSORIA VALORA 50ml

ISSORIA VALORA 50ml

ISSORIA VALORA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 522 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA VALORA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Coco Mademoiselle od Chanel tak se Vám tato vůně bude líbit„Dívám se dopředu a vidím, jak se krůček po krůčku přibližuji k mému snu. Můj sen se pomalu rozplývá a stává se skutečností. Jen díky mé odvaze a odhodlání stojím právě tady a teď. Kde dokážu být zítra? Kým dokážu být zítra?“Cílevědomá, odvážná, pro mnohé ženy inspirativní, to jste Vy! Jste žena, která má ve svém životě stanovené jasné cíle, za kterými kráčí s odhodláním a vědomím, že ničeho není nemožné dosáhnout, pokud budete na sobě pracovat. Víte přesně co chcete, z jakého důvodu a také jak to získáte, as Vaší pílí, trpělivostí a odvahou dříve či později změníte své sny na realitu. Každý den překonáváte domnělé limity, překonáváte samu sebe a posouváte hranice svých možností. Dnes jste lepší než včera, dnes jste odvážnější než kdykoli předtím, dnes jste o kousek blíže svému cíli. A kým a kde budete zítra?Máte rádi svěží, ale přitom smyslné vůně s nádechem noblesy a jisté dávky odvahy? Parfém ISSORIA VALORA je přesně ta sladce svěží odvážná vůně se špetkou tajuplné smyslnosti. Na začátku Vás dostane svěžestí citrusových plodů, které v mžiku přenechávají dominanci květinovým tónem z jasmínu, růže a exotického ylang-ylang. V základu vůně se všechny svěží tóny pomalu rozplývají a nechají vyniknout podmanivou hřejivost pižma, vetiveru a intenzivního pačuli. Parfém ISSORIA VALORA je určen všem sebevědomým ženám bez rozdílu věku, které se odvážily ukázat světu, co se v nich skrývá.Vždy když ucítíte parfém ISSORIA VALORA znovu a znovu v sobě objevíte tu odvážnou ženu, která kráčí vpřed vstříc svým snům a je odhodlána dosáhnout všeho, po čem touží.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce. Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA VALORA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA VALORA 50ml - parametry produktu

ISSORIA VALORA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA VALORA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA VALORA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?