ISSORIA HALIS 50ml

ISSORIA HALIS 50ml

ISSORIA HALIS 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA HALIS 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Black Orchid od Tom Ford tak se Vám tato vůně bude líbit„Moje kreativní mysl mi dovoluje bourat hranice, za kterými se ukrývá nekonečně mnoho možností. Je projevem mé svobody, odvahy a hravosti, která mi umožňuje vidět to, co ostatní nevidí, dělat to, co ostatní nedokážou.“Máte jedinečný dar přetvářet realitu kolem Vás na svět z Vašich představ. Jste kreativní a cílevědomá žena, která ví, že její vize se do puntíku naplní. To, co je pro ostatní neviditelné, je pro Vás zřetelné, což Vám umožňuje chopit se každé příležitosti, která Vás posune blíže ke splnění Vašeho snu. Vaše kreativita vám dává svobodu, dává vám možnost sebevyjádření, je hybným motorem vašeho života. Právě díky kreativitě dokážete dát svým snům, touhám a fantazii skutečnou podobu.ISSORIA HALIS je neobyčejný parfém, který dráždí kreativní mysl své nositelky. Její odvážná, avantgardní přímo až revoluční vůně je výzvou pro každou ženu, která bourá hranice a nebojí se vykročit do neznáma. ISSORIA HALIS reprezentuje koření života, květinovou smyslnost a sladkou opojnost. Sladké ovoce a podmanivá čokoládová vůně je protkána pikantní směsí pepře a pačuli, které rozvíjejí představivost a stimulují zvědavost. Bájná černá orchidej je symbolem výjimečnosti, kterou v sobě pocítíte v momentě, jak parfém splyne s Vaší pokožkou. Když se k její vůni přidá hřejivý vanilkový základ zakouřený orientální vůní kadidla, zahalí Vás příjemně hřejivý opar nezaměnitelné vůně ISSORIA HALIS.ISSORIA HALIS je parfém, který dokáže měnit Vaše představy na realitu. Dodá Vám odvahu popustit uzdu fantazie a dát volný průchod Vaší kreativitě.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA HALIS 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA HALIS 50ml - parametry produktu

ISSORIA HALIS 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA HALIS 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA HALIS 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?